Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Έπιασαν επικίνδυνο Πακιστανό στη Θήβα



Έναν επικίνδυνο Πακιστανό
κατάφεραν να συλλάβουν χθες στη Θήβα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών,  σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θηβών.
Σύμφωνα με  πληροφορίες του permisospress,ο Πακιστανός φέρεται  να  ενέχεται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας,παράνομη οπλοφορία  – παράνομη οπλοχρησία,σε ληστείες  και χρήση εκρηκτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς μας.


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ THΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία διωκτικών εγγράφων, για σοβαρά ποινικά αδικήματα



Συνελήφθη, χθες (12-08-2017) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, ένας 38χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία διωκτικών εγγράφων, για σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διακριβώθηκε ότι σε βάρος του 38χρονου εκκρεμούσαν:

Η από 18-02-2009 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (9) μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Η από 12-04-2006 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (12) μηνών, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Η από 06-07-2007 Διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά, με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του, για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το από 03-07-2006 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, που διατηρεί σε ισχύ το από 08-10-2004 Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή του Β’ Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του, για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

7 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε Τι θα πιάνανε στη Θήβα/. Αφού χοτ σποτ την έχει κάνει ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σίγουρα είναι σωστές οι πληροφορίες σου; εγώ άκουσα ότι έπιασαν τον πακιστανό αρχηγό της παΚ Μαφιόζα που διέφυγε μέσω τούνελ από τη φυλακή και παρέμεινε αόρατος για πάνω από σαράντα χρόνια στο λόφο του Κορλεόνε. το παρατσούκλι του ήτανε 'τρακτέρ' για τον τρόπο που ισοπέδωνε τα θύματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επισης εμενα με ειδοποιησαν απο το κοντρολ οτι ο πακ ηταν φιλος του αλι-μπαμπα και ηταν το δεξι του χερι μαλιστα!!!

      Διαγραφή
  4. Ρε μεγάλε 12.05 να αφήσουμε τους κακοποιούς να σκοτώνουν ελέφρους επειδή είναι πακιστανοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρωμισε ο τόπος με τους Πακιστανούς γαμω την φάρα τους.χιμπατζήδες.λαθροπηθικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι ι Ελλαδα εχει βρωμισει με τους πακιστανους και τους Ρομα

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ