Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε 22χρονη στη Θήβα

Ακόμη μία επίθεση από αδέσποτα στη Θήβα
Θύμα επίθεσης αδέσποτων τετράποδων έπεσε σήμερα το πρωί  γυναίκα στην περιοχή του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress η 22χρονη γυναίκα πήγαινε στην εργασία της σήμερα το πρωί, όταν εμφανίστηκαν στην οδό Ετεοκλέους κοντά στο ΚΤΕΛ Θηβών,πέντε σκυλιά, τα οποία έδειχναν άγρια.
Η γυναίκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν την περικύκλωσαν,  της επιτέθηκαν τραυματίζοντάς την στο πόδι, αφήνοντας αμυχές αφού κατάφερε να τους ξεφύγει με την βοήθεια των γειτόνων.
«Αν στη θέση μου ήταν ένα μικρό παιδί ή ένας ηλικιωμένος, τι θα μπορούσε να συμβεί;», αναρωτιέται η 22χρονη  που δέχθηκε την επίθεση τονίζοντας ότι αγαπάει τα ζώα και ότι δεν τα προκάλεσε.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε εκείνα που έχουν καταγραφεί κατά καιρούς στη Θήβα.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης

8 σχόλια:

  1. είναι τοσο δύσκολο για τους ανευθυνο-υπεύθυνους της τοπικής Αυτοδιοίκησης της πόλης μας να βρουν μια οριστική λύση για το πρόβλημα με σεβασμό στο δημότη και στα ζώα? μα τόσο δύσκολο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τοσο δύσκολο στους μ@λ@κες που το παιζουν φιλοζωοι και εχουν τα σκυλιά για παιχνίδι να τα στειρωνουν για μη γεμιζει ο τοπος αδεσποτα; έλεος με όλους τους κομπλεξικους που γεμισαν το τοπο προβλήματα

      Διαγραφή
  2. Δηλώνω κι εγώ θύμα σκύλου στις 04/09/17 στο κέντρο της Θήβας απέναντι από τη τράπεζα Alpha. Πρόκειται για τον διάσημο αδέσποτο "ο Μήτσος που κυνηγάει τα μηχανάκια", φόβος και τρόμος των ντελιβεράδων και όλων των δικυκλιστών. Κατήγγειλα το συμβάν στο Δήμο, με Ιατρική βεβαίωση από το Νοσοκομείο, υπέδειξα στην υπάλληλο ποιος συγκεκριμένος σκύλος ήταν και αίτηση μαζί. Το αποτέλεσμα μηδέν, ο "Μήτσος" εξακολουθεί να είναι ένα πρόβλημα στο κέντρο της Θήβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ποτε ελυσε καποιο προβλημα σε ολο το δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:21 Σαλτα και γαμησου ρε μαλακα που είναι θεμα των φιλοζωων μονο?! Ακους εκει οι φιλοζωοι γέμισαν τον τοπο προβληματα?! Εσυ εισαι εκεινος που δεν κάνει κατι παρα μονο καθεται στον καναπε σαν κλασικος μαλακας Αμερικανος με μια μπυρα και ενα σάντουιτς στο χερι. Μαθε πρώτα εσυ που κραζεις να βοηθας και μετα ελα σχολίασε. Για σφαλιαρες ειστε κατι ατομα σαν και εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτε μαζεψες τα σκατα του σκυλου σου ρε κοπριτη απο το παρκο ή το πεζοδρομιο;εχετε γεμισει το τοπο προβληματα και τολμας να μιλας;

      Διαγραφή
    2. πέστα 11.29 μμ. η μάνα μου 70 χρονων είναι με σπασμένο ισχύο γιατί περασε το πεζοδρόμιο που εχεσε ο σκύλος του 9.21μμ ενώ αυτός αντί να σκύψει να τα πάρει έψαχνε που είναι ο Δήμαρχος να μαζέψει τα σκατά του κόπρου. ρε ουστ

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ