Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Τα Κάστανα Γιόρτασαν με τον Σύλλογο Γυναικών Νεοχωρίου στην Αγία Τριάδα Ευρυτανίας-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ



Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και φέτος τη 17η "Γιορτή Κάστανου"  στην Αγία Τριάδα Ευρυτανίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στην πλατεία του χωριού.
Με σύμμαχο έναν άκρως καλοκαιρινό καιρό, ο Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,οι "ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ" παραβρέθηκε στη γιορτή και πραγματικά ενθουσιάστηκε από τη φιλοξενία και  το φυσικό κάλος. Μετά το καλωσόρισμα  του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.Καρβέλη και του Δημάρχου Καρπενησίου κ.Σουλιώτη,προσφέρθηκαν στους επισκέπτες άφθονα κάστανα και τοπικά γλυκίσματα.
Ακολούθησε Ρουμελιώτικο γλέντι μέχρι αργά το απόγευμα.
Έτσι , με τις αποσκευές γεμάτες εμπειρίες,ο Σύλλογος Γυναικών, αφού ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, πήρε τον δρόμο της επιστροφής, υποσχόμενος ότι θα γίνει πρεσβευτής όσων είδε και απόλαυσε!!!
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης, ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Τασιός.

 Η Αγία Τριάδα είναι ένα πανέμορφο καταπράσινο χωριό στην καρδιά της Ρούμελης με πέτρινα σπίτια, πνιγμένη στα έλατα, καστανιές, μηλιές, πλατάνια, με πολλά τρεχούμενα νερά και αποτελεί μια συναρπαστική διαδρομή που όσοι την έχουν ακολουθήσει, έχουν μαγευτεί αλλά και όσοι δεν την έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής απλά τους προκαλεί και προσκαλεί!!!  Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Βελουχιού (Βελούχι – προέρχεται από τη λέξη βήλος που σημαίνει ουρανός καθώς πίστευαν ότι προσεγγίζει τον ουρανό) και σε υψόμετρο περίπου 770 μέτρα. Απέχει 31 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι, 14 χιλιοστόμετρα από το Χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου και υπάγεται στον καλλικρατικό δήμο Καρπενησίου.
Για διαμονή στην Αγία Τριάδα, υπάρχει  παραδοσιακός  ξενώνας  οι "4 εποχές"Τηλέφωνα: 22370 96177  και  6974 646589



 

 




 
 

 Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ