Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ανθρώπινες τραγωδίες -Πώς έχασαν τη ζωή τους στην θεομηνία της Δυτικής Αττικής -βίντεο

Ο 36χρονος Γιώργος Μακαρούνας μιλούσε με την μητέρα του στο κινητό τηλέφωνο όταν είδε ενα ποτάμι λάσπης να τον πλησιάζει.

«Φοβόμαστε, πνιγόμαστε» ήταν τα τελευταία του λόγια. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ηταν το τελευταίο του δρομολόγιο...Ηταν πατέρας ενός παιδιού μόλις 3,5 ετών.

Ο Μπάμπης Δημητρόπουλος είχε πάει για κυνήγι με τον αδελφό του Δημήτρη. Ηξεραν το βουνό, ήξεραν τα μονοπάτια. Τους παρέσυρε ο χείμαρρος χωρίς ομως να μπορέσουν να αντιδράσουν. Ο Μπάμπης βρέθηκε νεκρός, πνιγμένος. Ο αδελφός του Δημήτρης αγνοείται ακόμα.

Ο Σεραφείμ Γκορτζάς ήταν τεχνικός της ΔΕΗ. Βρέθηκε νεκρός. Στο προφίλ του στο facebook οι φίλοι του γράφουν πως ακόμα δεν πιστεύουν οτι χάθηκε το καλύτερο παιδί..

Ο 4ος νεκρός που αναγωρίστηκε ηταν ο  Γιώργος Πολυμερόπουλος. Απόστρατος αξιωματικός, ηταν πατέρας δυο παιδιών. Σε ανακοινωσή τους οι συμμαθητές του στην σχολή μόνιμων υπαξιωματικών, καταφέρονται εναντίον ολων των κυβερνήσεων που οπως αναφέρουν εδιναν άδειες οικοδομής ανάλογα με τις ψήφους που θα έπαιρναν..

Δείτε το βίντεο του iefimerida:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ