Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Tον Κώστα Μπακομήτρο ευχαριστεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Δ.Σ. του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Μπακομήτρο, για την πολύτιμη βοήθειά του.
Εκτιμούμε ιδιαιτέρως τη συνεισφορά του, στη συγκέντρωση προϊόντων για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου μας, σε μια εποχή που οι δυνατότητες όλων μας μειώνονται διαρκώς. Αυτή την φορά εξασφάλισε και διέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, περίπου 2,5 τόνους πατάτες.
Χαιρόμαστε που υπάρχουν άνθρωποι που δε μένουν μόνο στην πρόθεση αλλά κάνουν πράξη την αλληλεγγύη και παραστέκονται στον καθημερινό αγώνα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

7 σχόλια:

  1. Αυθεντικος και ανθρώπινος. Μπραβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα πρεπει να γινονται αθορυβα δεν υπαρχει κανενας λογος να δημοσιευονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο μια αποψη εχεις δικιο και θα ηταν λαθος αν το δημοσιοποιουσε ο ιδιος.απο την αλλη ομως οταν το δημοσιευει αυτος που ωφελειται ειναι διαφορετικο γιατι ειναι και παραδειγμα για να το κανουν και αλλοι

      Διαγραφή
  3. Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΟΥ,ΔΙΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΥΓΝΟΜΩΣΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ. ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΥΚΟΝΟ,ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΓΑΜΟΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ,ΑΜΑΞΙ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΠΟΤΕ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΑ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΡΩΓΕΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  4. Ο Μπακος ειναι ψυχουλα ρε κι ξερει τη φτωχια.Δεν ειναι φρου φρου κι αρωματα και κουφια λογια οπως καποιες αλλες ψυχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλό θα ήταν όλες αυτές οι ψυχές και οι ψυχούλες να αφήσουνε μακρυά από τη προεκλογική τους εκστρατεία το κοινωνικό παντοπωλείο γιατί υπάρχει κόσμος που πεινάει αλήθεια. πάρα πολλοί άνθρωποι συμπαραστέκονται καθημερινά στα κοινωνικά παντοπωλεία όλης της χώρας χωρίς να ζητάνε να δημοσιευτεί το όνομά τους. δεν υπάρχει άλλωστε και κανένας λόγος να γίνεται αυτός αφού αυτά τα πράγματα γίνονται αθόρυβα. και επίσης όλοι μας έχουμε δει και στα σούπεμάρκετ τα καλάθια ενίσχυσης του κοινωνικού παντοπωλείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ