Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Το…γλέντησαν με την ψυχή τους οι Καρβασαριώτες στην Αλίαρτο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ



Ένα όμορφο Σαββατόβραδο με τον Σύλλογο Καρβασαρά.
Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος "Καρβασαρά" το Σάββατο στην ταβέρνα ΧΡΥΣΙΚΟΣ στην Αλίαρτο.
Μέλη και φίλοι του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν  για να πραγματοποιήσουν ένα αυθεντικό Σαρακατσάνικο γλέντι, με τον Γιάννη Γκόβαρη.
Ο Καρβασαράς είναι ορεινό χωριό του νομού Καρδίτσας. Είναι χτισμένος σε υψόμετρο 1.120 μέτρων στις πλαγιές των Αγράφων και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Θεσσαλίας.
Ανήκει στον δήμο ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Οι κάτοικοί του, οι οποίοι διαμένουν στο χωριό μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες,υπάρχουν επίσης και κτηνοτροφικές οικογένειες και τον χειμώνα το χωριό δεν κατοικείται.Οι περισσότεροι κάτοικοι τον χειμώνα βρίσκονται στα Φάρσαλα και στην Αλίαρτο Βοιωτίας,όπου και το Σάββατο έγινε ο ετήσιος χειμωνιάτικος χορός του Συλλόγου Καρβασαρά.

Ο Σύλλογος Καρβασαρά ιδρύθηκε το 1976 και με την βοήθεια σημαντικών για τον τόπο ανθρώπων λειτουργεί εώς και σήμερα.Το πρόσφατα νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται απο την νεολαία του χωριού,με την αγάπη των παιδιών για τον τόπο τους και τις ρίζες τους,ξεκίνησαν να δημιουργούν και να προσφέρουν αυτό που μπορεί ο καθένας με πρώτο μέλημά τους το καλό του χωριού.Έτσι μετά απο αρκετά χρόνια τα παιδιά επανέφεραν τον ετήσιο χειμωνιάτικο χορό του Συλλόγου στην Αλίαρτο Βοιωτίας,διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τον Γιάννη Γκόβαρη στο τραγούδι,επίσης οι επιχειρήσεις της Αλιάρτου βοήθησαν πολύ τον Σύλλογο με την προσφορά τους για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.
Στον χορό παρευρέθηκε  ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης Γεώργιος και το Permisospress.,για να μεταφέρει αυτό το όμορφο γεγονός που διοργανώθηκε στον τόπο μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από:
Πρόεδρος : Αργύρη Δ. Μυρτώ
Αντιπρόεδρος : Κολοβός Φ. Γεώργιος
Ταμίας : Σταφύλη Γ. Αντωνία
Γραμματέας : Μπανάκας Η. Αχιλλέας

Έφορος Υλικού :Καπούλας Π. Παναγιώτης








Όλες οι φωτογραφίες ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ