Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

''Μαγικές'' εικόνες-Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Αλίαρτο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Σε ρυθμό Χριστουγέννων και επίσημα η πόλη της Αλιάρτου.
Εντυπωσιακά θετική ήταν η ανταπόκριση των Αλιαρτινών στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής στη γιορτή  για το άναμμα του δέντρου.
Γέμισε χαμόγελα και ελπίδα η ανακαινισμένη κεντρική πλατεία της Αλιάρτου, στη μεγάλη γιορτή με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Εορταστικά τραγούδια, κάλαντα,  χαμογελαστά πρόσωπα, μάγοι,φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, αυτή ήταν η Χριστουγεννιάτικη εικόνα που προσέφερε την Κυριακή το απόγευμα η κεντρική πλατεία.
Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση μικροί και μεγάλοι  συναντήθηκαν,  για να συμμετέχουν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων σε συνεργασία με τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης.
Έδωσαν τις καθιερωμένες ευχές και  είπαν  τα κάλαντα μαζί με τα παιδιά ο δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης και η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.α. Φανή Παπαθωμά.
Στη συνέχεια  ο δήμαρχος  κάλεσε τα παιδιά, μέτρησαν αντίστροφα και φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αλιάρτου.
Η πλατεία και τα παραδοσιακά κτίρια φωτίστηκαν, με έναν εντυπωσιακό τόνο, κάνοντας το πλήθος και τα παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί να βγάλουν επιφωνήματα ενθουσιασμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κ.Ντασιώτη,της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ.α. Παπαθωμά των  προέδρων του Δ.Σ. του Δήμου κ.Γιαννακόπουλου και της  Τ.Κ. Αλιάρτου κ.Δαραμάρα,των αντιδημάρχων κ.κ. Αραπίτσα και Κοκοράκη,εκπροσώπων φορέων και πλήθος πολιτών.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από  το φακό του  Permisospress.






Πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ