Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Φωταγωγείται η Θήβα-Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο-Όλες οι εκδηλώσεις

 Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ανάβει ο Δήμος Θηβαίων το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του

Ο Δήμος Θηβαίων, ο Δημοτικός Οργανισμός (ΔΟΘ) & η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗΚΕΘ) σας προσκαλούν, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017και ώρα 18:00, στην Κεντρική Πλατεία Θήβας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τη φωταγώγηση  του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου!

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
«Χριστουγεννιάτικη Μουσική»
Από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα & την Παιδική Χορωδία  της ΔΗΚΕΘ Δήμου Θηβαίων

«Παραμυθένια Χριστούγεννα»
από τον ΔΟΘ του Δήμου Θηβαίων με Ξυλοπόδαρο, Ανιματέρ, Χριστουγεννιάτικες Κούκλες, Ξωτικά & ένα μεγάλο Τσίρκο για μικρούς & μεγάλους.
Μουσική με DJ, Εργαστήρι για Χριστουγεννιάτικες Κάρτες Ευχών, Χορό & Τραγούδι

«Συγκέντρωση τροφίμων»
 για τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων

Επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας και τα καταστήματα της πόλης συμμετέχοντας στη Χριστουγεννιάτικη Βραδιά θα παραμείνουν  ΑΝΟΙΧΤΑ  μέχρι τις 24:00 το βράδυ.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί!
Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων  που θα διαρκέσουν έως 31 Δεκεμβρίου 2017 : Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο  το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων : https://drive.google.com/file/d/1E4sfbm32CH_KN4TpzjZEo004IrTkbWrg/view

1 σχόλιο:

  1. Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο!Μπερδεύουμε τα Χριστούγεννα με το καρναβάλι,αντιγράφουμε με κακό τρόπο τι γίνεται στην πρωτεύουσα και λέμε ότι κάνουμε εκδηλώσεις!!!Βαρετά!!!Χωρίς αισθητική!!!Χωρίς φαντασία!!!Χοντροκομμένα και αξεστα όπως κάθε χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ