Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που καθιερώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992  εορτάζεται κάθε 3 Δεκέμβρη.  Η προσπάθεια όλων μας πρέπει να είναι καθημερινή και συνεχόμενη ώστε να προσφέρουμε στα άτομα με αναπηρία συνθήκες για ισότιμη συνύπαρξη και κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους στην εργασία, την μόρφωση, τη μετακίνηση και κάθε μορφής κοινωνικής δραστηριότητας.
Ο Δήμος Λεβαδέων διεκδικεί τις αναγκαίες παροχές από την πολιτεία για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους. Στηρίζει τις δράσεις των φορέων της πόλης μας που ασχολούνται με  τα ΑμεΑ και καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία το Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς που λειτουργεί στη Χαιρώνεια, δίνοντας λύση στο πάγιο αίτημα των συμπολιτών μας για τη στήριξη της Β'θμιας εκπαίδευσης των παιδιών με αναπηρία.
Δέσμευσή μας είναι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για την προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και τη δημιουργία υποδομών για την βελτίωση της ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ