Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Νέα καταγγελία για το δήμαρχο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας από το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ                                                       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Ενημερωθήκαμε σήμερα από το συνάδελφό μας Μπαλαγούρα Γεώργιο , εργαζόμενο στο Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας , ότι του κοινοποιήθηκε η πράξη επιβολής ποινής προστίμου ενός ( 1 ) μηνός στις αποδοχές του! Αφού θυμίσουμε την ανακοίνωσή μας από 16/01/2018 ( αρ.πρωτ: 179 ) , έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Οι μάσκες έπεσαν πριν την Κυριακή της Αποκριάς!! Μετά τη δήλωση του αντιδημάρχου κ. Βαλαούρα στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας που επιθυμούσε να «…διώξει…» εργαζόμενους συναδέλφους , ήρθε και η παραπάνω καταχρηστική ,  ανήθικη , αλαζονική και αυταρχική ενέργεια του Δημάρχου του Δήμου Δ.Α.Α. κ. Γεωργακού εναντίον του εργαζόμενου καρκινοπαθούς συναδέλφου μας , με τον οποίο είναι αντίδικοι δικαστικώς.
Ο κ. Δήμαρχος δεν σεβάστηκε ούτε το πρόβλημα υγείας του συναδέλφου που του  έχει κοστίσει σε απίστευτη ψυχική και σωματική ταλαιπωρία και  σε οικονομική δυσπραγία , ούτε τήρησε τη δεοντολογία και τον ηθικό κανόνα να μην προχωρήσει σε καμία διαδικασία πειθαρχικής ποινής , απέναντι σε εργαζόμενο , μεταξύ των οποίων ( Δημάρχου και εργαζόμενου ) εκκρεμεί δικαστική διαμάχη! Αντίθετα προχώρησε  σε μια πράξη επαγγελματικής  και  προσωπικής συκοφάντησης και απαξίωσης , αλλά και οικονομικής αφαίμαξης του συναδέλφου , επιβάλλοντάς του την ποινή του προστίμου ενός ( 1 ) μηνός.
Διαχρονικά ως Σύλλογος  Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς καταδικάζουμε οποιαδήποτε πράξη επιβολής εξουσίας από οποιοδήποτε θεσμικό όργανο. Αυτονόητα λοιπόν καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την καταχρηστική άσκηση εξουσίας από την πλευρά του Δημάρχου προς τον εργαζόμενο συνάδελφό μας .
Δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι σταην πράξη αυτή του Δημάρχου και τον καλούμε να την ανακαλέσει άμεσα! Επίσης ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες τις παρατάξεις αυτού , να πάρουν θέση και να συνταχθούν μαζί μας στην ίδια κατεύθυνση.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας προς το συνάδελφο εργαζόμενο και θα είμαστε στη διάθεσή του σε οτιδήποτε απαιτηθεί.
Τέλος τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , και ειδικότερα ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς ,  δεν φιμώνονται , δεν απειλούνται και δεν τρομοκρατούνται.

Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



     ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                             ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ