Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Καταδίωξη και σύλληψη Πακιστανών για κλοπή μετασχηματιστών στη Βοιωτία


Αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για εγκληματική ομάδα που δρούσε καταδρομικά σε περιοχές της Βοιωτίας.

Στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ, έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης (14/3) δύο Πακιστανοί υπήκοοι οι οποίοι κατηγορούνται για σωρεία κλοπών μετασχηματιστών και άλλων μηχανημάτων και εργαλείων, από αντλιοστάσια και χωράφια της Βοιωτίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε μετά από καταδίωξη, καθώς βρέθηκαν να κινούνται ύποπτα σε αγροτική περιοχή, ενώ το αυτοκίνητο ήταν φορτωμένο με προϊόντα κλοπής και πλήθος εργαλείων χρήσιμα για τις καταδρομικές τους απαλλοτριώσεις!

Όπως φαίνεται πρόκειται για σπείρα που είχε ρημάξει τους τελευταίους μήνες την περιοχή, έχοντας ορμητήριο από σημείο της Αττικής.Ειδικότερα φέρεται να ενέχονται σε περισσότερες από 100 (!) κλοπές με τη ζημιά για τον ΔΕΔΔΗΕ να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Για την νέα επιτυχία των αστυνομικών δυνάμεων στη Βοιωτία και την Περιφέρεια, ο προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, Αστυνόμος Β' Σταύρος Κουτουλογένης, θα παρουσιάσει το μεσημέρι της Πέμπτης (15/3) λεπτομέρειες της υπόθεσης στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Λαμία.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ