Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Προσκυνηματική Εκδρομή στους Αγίους Τόπους με τις ενορίες Αγίας Τριάδος Βαγίων και Αγίων Θεοδώρων Θηβών -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ι.Ν.ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ & ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΘΗΒΩΝ
ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣKΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Ημέρα Δευτέρα 02/07/18 ΑΘΗΝΑ- TEΛ ABIB- ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
Μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων πτήση για Τελ Αβίβ στις 07:30 π.μ. Άφιξη στις 09:30π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Ιεροσόλυμα όπου θα γνωρίσουμε τα προσκυνήματα της Παλαιάς Πόλεως των Ιεροσολύμων, ξεκινώντας από την Πύλη των Λεόντων τον οίκο Αγ. Ιωακείμ και Άννης, τη Προβατική κολυμβήθρα, τη φυλακή του Αποστόλου Πέτρου και το Πραιτώριο. Στη συνέχεια θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου και θα φτάσουμε στο Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου θα πραγματοποιηθεί ευλαβικό προσκύνημα στο Φρικτό Γολγοθά, στην Ιερή Αποκαθήλωση, στο Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Τρίτη 03/07 ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την περιοχή της Γαλιλαίας όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Όρος Θαβώρ, τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ναζαρέτ και την Κανά της Γαλιλαίας (τόπος όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Θαύμα του Κυρίου, της μετατροπής του ύδατος εις οίνον). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων στην Τιβεριάδα και τον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων στην αρχαία Καπερναούμ (όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου και κάλεσε τους μαθητές Του στο Αποστολικό Αξίωμα). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση

3η Ημέρα Τετάρτη 04/07/18 ΙΕΡΙΧΩ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Γεθσημανή (όπου βρίσκεται ο Τάφος της Παναγίας, ο τόπος της προδοσίας και ο τόπος λιθοβολισμού του Αγίου Στεφάνου) στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας στην Βηθανία και την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου. Επειτα θα εισέλθουμε στην Ιεριχώ για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισσαίου (όπου βρίσκεται η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος) και το Σαραντάριο Όρος, την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και θα δούμε το πραγματικό σημείο της Βαπτίσεως του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα Πέμπτη 05/07/18 ΒΗΘΛΕΕΜ
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου μας στην Βασιλική της Βηθλεέμ, έπειτα θα μεταβούμε στο χωριό των Ποιμένων, την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου (όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων) και θα ακολουθήσει (προαιρετική) επίσκεψη με ταξί στην Ι. Μονή του Αγ. Σάββα του Ηγιασμένου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού, την Ορεινή (Γενέτειρα του Αγ. Ι. Προδρόμου), και το Καταμόνα (όπου βρίσκεται ο Τάφος του Αγίου Συμεών). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, ξεκούραση, Το βράδυ, για όσους επιθυμούν, θα συμμετάσχουμε σε νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου

5η Ημέρα Παρασκευή 06/07/08 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ- ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Αγία Σιών (τόπος όπου βρίσκεται η Πατριαρχική Σχολή, ο Τάφος του Δαυίδ, το Υπερώο και το σπίτι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου πραγματοποιήθηκε η κοίμηση της Θεοτόκου) και το Όρος των Ελαιών (τόπος της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο όπου καθοδόν θα προσκυνήσουμε τον Τάφο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου στην Λύδδα. Μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων πτήση για Αθήνα στις 19:30 μ.μ. Άφιξη στην Αθήνα στις 22:00 μ.μ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή Συμμετοχή : 680 ευρώ

Περιλαμβάνονται:
 Αεροπορικά εισιτήρια (Αθήνα- Tel Aviv – Αθήνα)
 Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Βηθλεέμ
 Πρωινό και ένα γεύμα ημερησίως (μπουφέ)
 Μεταφορές από /προς αεροδρόμια /ξενοδοχεία
 Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί
 Φόροι αεροδρομίων
 Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 Ταξιδιωτική ασφάλιση (αστικής ευθύνης)
 Ταξιδιωτική τσάντα
 Συνοδός – ξεναγός

Δεν περιλαμβάνονται:
Οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό
πληροφορίες 2262061266

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ