Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Τραγωδία στην Άμφισσα! Πυροβόλησε διαρρήκτες και σκότωσε 13χρονο κορίτσι


Αναζητείται ο 34χρονος που θεωρείται ύποπτος για το περιστατικό-Ρομά διέλυσαν την επιχείρησή του και έκαψαν το αυτοκίνητό του ως αντίποινα-Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή υπό τον φόβο επεισοδίων και βεντέτας
Εξαιρετικά έκρυθμη παραμένει από χθες το βράδυ η κατάσταση στην Άμφισσα, εξαιτίας του αιματηρού περιστατικού που είχε σαν αποτέλεσμα ένα 13χρονο κορίτσι να δεχτεί πυροβολισμό από καραμπίνα στο κεφάλι και να χάσει την ζωή του.

Η Αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο 34χρονος, που υπέδειξαν οι Ρομά ως δράστη και από την πλευρά τους οι Αρχές αναμένουν να μάθουν τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία και από τον ίδιο, όταν καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Όλα φαίνεται ξεκίνησαν μισή ώρα μετά τις 8 το βράδυ όταν για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, αφού δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν όντως είχε προηγηθεί κάποια διάρρηξη ή διαπληκτισμός μεταξύ του 34χρονου δράστη και κάποιων Ρομά, πιθανόν όμως και τα δύο, ο φερόμενος δράστης κινήθηκε απειλητικά προς τον παρακείμενο από την επιχείρησή του καταυλισμό Ρομά και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς την πλευρά του καταυλισμού.

Μία από τις βολές του δυστυχώς πέτυχε ένα 13χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν στον καταυλισμό, στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης τράπηκε σε φυγή και από εκείνη την ώρα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Ακολούθησαν επεισόδια στην περιοχή με ορισμένους Ρομά ως αντίποινα να διαλύσουν την επιχείρηση του 34χρονου και να κάψουν το αυτοκίνητό του. Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις από την Αστυνομία και σύντομα αναπτύχθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη που απέτρεψε την επέκταση των επεισοδίων.
Αυτή την στιγμή φαίνεται να έχει αποκατασταθεί προσωρινά τουλάχιστον η ηρεμία στην περιοχή, όμως παραμένει έκρυθμη η κατάσταση και παραμένουν ισχυρές δυνάμεις, υπό τον φόβο τυχόν νέων επεισοδίων ή πράξεων βεντέτας και αντεκδίκησης.



Ενταση έξω από το Α.Τ. Αμφισσας Ενταση έξω από το Α.Τ. Αμφισσας



25 σχόλια:

  1. Kai fysika o ellinaras kryvete twra gia na min ton piasoyne!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα το έκανε ρομα αυτο και σκότωνε ελληνοπουλο δν θα του κάνανε τπτ ενω τωρα τον ελληνα θα τον πανε μεσα τα ζωα τέτοιοι είμαστε δυστυχώς!!! Αντι να τους βγάλουν τελείως απο τον χάρτη κάθονται και τους μαζεύουν! Τους παλιο βρωμιαρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. An einai dunaton....ap olo auto sou ekane entiposei pws de tha kinigousan ton rwma ma ton ellina.....xaxaxaaxax re pate kala? Ena paidi 13xronon exase th zwh tou k kanete ratsistika sxolia? Ap opou k na eisai exeis psuxh swma fwnh mana patera aderfia.......eeeeeeeleooooosssssssssss

      Διαγραφή
  3. Ο δεύτερος ανώνυμος κουβαλάει ΟΛΑ τα κόμπλεξ της φυλής μας - Μιλάει για "παλιοβρωμιαριδες" αμέσως μετά από ένα τέτοιο τραγικό γεγονός - τουλάχιστον το καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι είναι... Ζώο! Ίσως και "βρωμιαρης" στην ψυχή... Σίγουρα για λυπηση... Λυπάμαι πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανεις γειτονες γυφτους κ τοτε θα δεις για ποτε θα ξεπουλησεις κ θα το βαλεις στα ποδια....Θα αναψω κ κερακι για να το ζησεεις αυτο

      Διαγραφή
    2. φιλε μου θα το ξεπουλησει γιατι δεν τον/την νοιαζει αν παιρνωντας το καποιος(ρομα),βιασει η σκοτωσει τα δικα μου/σου/του παιδια!το μονο που θα την νοιαξει ειναι ο εαυτος της,να παρει το χρημα και να παει καπου αλλου να ζησει σαν κανονικο προβατοειδες!

      Διαγραφή
  4. Στείρωση σε ολους τους γύφτους...η μόνη λύση.Μας εφτασαν σε σημείο να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας κ να κλείνουμε τα σπίτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισοβια και να αποζημιωσει τους συγγενεις του παιδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την μαλακια οου σε δερνει δεν ξερω πως θα αποζημιωθει

      Διαγραφή
    2. κατι ανθελληνικα κτηνη και προδωτες σαν εσενα ειναι αυτοι που εχουν δικαιωμα ψηφου!πρεπει να περασεις κατα τη 1 το βραδυ απο τη γεφυρα της θηβας μονο και μονο να δει πως ειναι να κατουρας 5 αλλαξιές βρακια μεσα σε πεντε λεπτα,αφου θα σου εχουν σπασει το αμαξι και κλεψει τα λιγα λεφτα που σου εμειναν αφου ταιζεις ηδη αυτους που θα στα κλεψουν!

      Διαγραφή
  6. Όταν θα παρακαλατε τους σκατογυθτους να μην σας βιάσουν τα παιδιά τις γυναίκες και τις μαναδες σας τοτε να δω αλληλεγγύη φυλοσπλαχνοι μ....ες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός που βιαζε τα παιδιά του, δεν ηταν γύφτος, Έλληνας ήταν, παλιορατσιστή ξεφτίλα !!! Δεν είναι θέμα εθνότητας, είναι θέμα μυαλού. Και το δικό σου είναι λειψο κι από των γυφτων πιο μικρό ! ! ! ! !!!! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα...χαιρομαι πανιβλακα αριστερε που παραδεχεσαι αθελα σου οτι ο γυφτος δεν ειναι Ελληνας.Συμφωνω μαζι σου!

      Διαγραφή
  8. τα προβλήματα δεν λυνονται με τη βια. ο κύριος που το έκανε θα καταστρέψει τη ζωή μου αφού μάλλον θα φάει ισόβια για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως χωρις κανένα ελαφρυντικό ενώ όλη του η περιουσία θα δεσμευτεί για να αποζημιωθούν οι συγγενείς του άτυχου κοριτσιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το λόγο έχει η δικαιοσύνη. κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστά, αλλά όταν λέμε δεν λύνονται με την βία, μάλλον εννοούμε λεκτική βία, ξυλοδαρμούς, σωματικές επιθέσεις κτλ κτλ Ψυχρές δολοφονίες και μάλιστα αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών, ΔΕΝ χρειάζεται να το επισημάνουμε. Είναι Dr facto εκτός. Όχι βέβαια για τον ψυχρό εγκληματία της Άμφισσας, που θεώρησε σωστό να σκοτώνει, για αμφισβητούμενη ψιλοδιαρρηξη.... Ή για μια λεκτική αντιπαράθεση... Δυστυχισμένος άνθρωπος, όπως και αυτοί που τον δικαιολογούν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ζησεις μια τετοια ψιλοδιαρρηξη.Να δεις μπροστα σου φαντης μπαστουνης 3-4 ψιλογυφτους.Να σου ριξουνε κ εναν ψιλοβιασμο αμα λαχει ναουμ

      Διαγραφή
  11. θα πρεπει το κρατος να φροντισει και για την αποζημιωση και εξασφαλιση των συγγενων του θυματος χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κρατος φροντιζει δεκαετιες τωρα την συγκεκριμενη ρατσα.Τα παιρνει απο την τσεπη μου με το ετσι θελω κ τα δινει σε αυτους.Τους δινουμε χιλιαδυο επιδοματα για να καθονται ολη μερα να ξυνονται κ να χορευουν απο το πρωι μεχρι της 3 τα χαραματα τσιφτετελια στους καταυλισμους τους,να πουλανε ναρκωτικα κ να κατατρωνε τις σαρκες τβν τοπικων κοινωνιων οπουδηποτε ζουνε.Πειτε μου ενα μερος που ζουνε κ δεν υπαρχουν ολα αυτα τα τεραστια προβληματα,ΕΝΑ,Κ θα αλλαξω κ εγω αποψη....Οπου πανε κ ζουνε αυτοι πεθαινει οτι υπαρχει γυρω τους.Αυτο νομιζω καπως λεγεται......Α Ναι...ΠΑΡΑΣΙΤΑ

      Διαγραφή
  12. Σκατόψυχοι...13 χρονών παιδί νεκρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο μπετοβλακα....δεν επρεπε καν να φτασει τα 13...γρουσουζικος αριθμος

      Διαγραφή
  13. να σκυψει επιτελους το κρατος πανω απο τους ρομα να επιλυσει τα προβληματα τους με ενταξη τους στη κοινωνια αυξηση των προνοιακων επιδοματων επαγγελματικη εκπαιδευση και αποκατασταση , παραδειγματικη τιμωρια οσων στρεφονται εναντιον τους , εδικα κατα ενος μικρου κοριτσιου που δεν εχει πειραξει κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχουν ενταχθει χιλιαδες χρονια στις κοινωνιες τωρα θα γινει...ποτε των ποτων γιατι πολυ απλα ειναι ακοινωνιτοι.Γιατι πολυ απλα τους βολευει ο τροπος που ζουνε ηια να μπορουνε να πουλανε ναρκωτικα χωρις να μπορει κανεις να τους ελεγξει.Γιατι ολοι οι εγκληματιες βρισκουν καταφυγιο σε τετοιους καταυλισμους το εχεις σκεφτει ποτε?Αυξηση των προνιακων επιδοματων λεει ο πανιβλακας...Ξερεις ποσα βρηκαν συον λογαριασμο της γυφτισας που ειχα πιασει τοτε να εχει το κοριτσακι που ψαχνανε απο την Βουλγαρια?140.000€ ηιατι επερνε επιδοματα απο 5 δημους.Κ στο κατω κατω ταισε τους εσυ οσο θελεις.Εγω δεν θελω να μου στερουν ουτε ενα ευρω απο το φαγητο του παιδιου μου για να ταιζω τα δικα τους που τα κανουν σοριδον για να περνουνε του κοσμου τα επιδοματα.Δικαιωμα μου ειναι.Μακαρι να σου κανουν παρακρατηση ολοκληρου του μισθου σου κ να τα δινουν σε αυτους.Αν εισαι μισθωτος.Εξαλλου απο τις αποψεις σου φαινεται οτι μαλλον δεν ειχες ποτε σου συναλλαγες με ανθρωπους της συγκεκριμενης ρατσας κ γι'αυτο λες τις μαλακιες που λες.Αντε για νανακια τωρα...

      Διαγραφή
    2. Τους έστειλες αδιάβαστους τους θολοκουλτουριάρηδες γυφτολάγνους.

      Διαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ