Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ένταση στην Άμφισσα μετά την κηδεία της 13χρονης - Ρομά έχουν κλείσει τον δρόμο και καίνε λάστιχα-ΒΙΝΤΕΟ


Μέσα σε κλίμα οργής και οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 13χρονης Ρομά, που έπεσε νεκρή από τα πυρά επιχειρηματία της Άμφισσας.

Αμέσως μετά ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο νεκροταφείο βγήκε στον δρόμο που συνδέει την Άμφισσα με τη Λαμία και προχώρησε στον αποκλεισμό του. Όπως λένε οι Ρομά, που καίνε και λάστιχα, θα αποχωρήσουν μόνο όταν συλληφθεί ο δράστης.

Στο μεταξύ συνελήφθη 40χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία της 13χρονης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο ο 34χρονος κρεοπώλης, πήγε στον καταυλισμό και αμέσως μετά τον πυροβολισμό, τράπηκαν μαζί σε φυγή.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου φερόμενου ως δράστη, καθώς ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ή παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές.

Δείτε βίντεο από τον ΣΚΑΙ.και  tempo24.gr 

12 σχόλια:

  1. αργά ή γρήγορα θα τον τσιμπήσουνε τον μάγκα και τότε θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοψε φατσες κ βγαλε συμπερασμα....ζητω η πρεζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν πρέπει να χάνετε κανένα παιδί κρίμα τα παιδιά δεν φταίνε ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας ελπισουμε να εκτονωθεί η κατάσταση, τουλάχιστον εδώ στη θήβα τα πράγματα ήταν παντα πολύ πιο ήσυχα χάρη στις ενέργειες και τη συμβολή του δημάρχου της πόλης μας και πολύ σύντομα θα βρεθεί μια οριστική λύση προς το συμφέρον και των δύο πλευρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοτε ας πάει για ενίσχυση στην Αμφισσα με τη στρατηγική που κατέχει για να βάλει τάξη. Αλλά οι Γυφταράδες δεν είναι Νεοσύλλεκτοι, είναι εγκληματίες!!

      Διαγραφή
  5. Χαχαχαχαχαχαχαχα και το γέλιο παει στον τύπο από τη Θήβα. Μεγάλε από Θήβα είμαι και είπες μαλακια. Και εδώ από τύχη δεν είχαμε τα ιδια. Αλλά όπως πάει θα τα έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον ο τύπος ζει σε άλλη πόλη κι όχι στη Θήβα ή είναι σφουγγοκωλαριος του δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΑ ΦΙΛΕ 5.18.ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΑΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πάντως τα παιδιά είναι αθώα εμείς οι μεγάλοι φταίμε γιατί δεν τα παιδαγωγούμε σωστά κανένας δεν μπορεί να αφαιρέσει ζωή παιδιού ότι και να κάνει το παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. την γνώμη μου κατέθεσα ότι ο κ.Νικολάου χειρίζεται άψογα το ζήτημα των Ρομά στη πολη μας , με υπευθυνότητα και όχι με επιπολαιότητα όπως ίσως να γίνεται αλλού , κάτι που βέβαια δεν θα το παραδεχθείτε ποτέ - και συν τω χρόνω θα δώσει και τις κατάλληλες λύσεις. τώρα αν έγιναν κάποιες ψιλοδιαρήξεις ή μικροκλοπές ε καλά τώρα αυτό δεν είναι αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου , υπάρχουνε και άλλοι φορείς. και να μην ξεχνάμε ότι και αυτός το πρόβλημα το κληρονόμησε από άλλους και δεν ήταν παρών όταν άλλοι το δημιούργησαν πριν πολλά χρόνια γιατί τότε θα το είχε λύσει όπως θα κάνει και τώρα. έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνείτε όμως η συμβολή του δημάρχου είναι πολύ μεγάλη και όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά κυριολεκτικά έχει αναμορφώσει τη πόλη μας που έχει αλλάξει επίπεδο και συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων πόλεων της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ