Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Τέλος στην αγωνία-Βρέθηκε στη Θήβα η 40χρονη από την Μαλεσίνα!


Στην ΘΗΒΑ εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής η 40χρονη Αγγελική Δάρρα που αγνοούταν από το πρωί της Πέμπτης από την Μαλεσίνα όπου διαμένει μόνιμα με τον σύζυγο της και τα δύο παιδιά της. Μετά την μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε από την πλευρά των οικείων της αλλά και συγχωριανών της εντοπίστηκε στην ΘΗΒΑ σε τουριστικό γραφείο.


Πως οδηγήθηκαν στα ίχνη της…
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης. Η 40χρονη Αγγελική Δάρρα όπως γνωστοποιήθηκε από αναρτήσεις οικείων προσώπων της (που ζήτησαν και την συνδρομή μας) στα social medια -κατά την διάρκεια της ημέρας- αποχώρησε από το σπίτι της για να μεταφέρει στο σχολείο το ένα από τα δύο παιδιά της, οδηγώντας ένα κόκκινο Matiz με αριθμό κυκλοφορίας ΜΙΝ 9850.

Από εκείνη την στιγμή ωστόσο δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής ενώ δεν απαντούσε και στο τηλέφωνο που την καλούσαν ο σύζυγος της, συγγενείς και φίλοι. H 40χρονη Αγγελική δεν είχε ταξιδέψει ποτέ στην Εθνική Οδό μόνη της, μιας και δεν είχε την απόλυτη άνεση του οχήματος και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που προκαλούν εντύπωση στα συγγενικά της πρόσωπα.

Να σημειωθεί πως το κινητό της 40χρονης έδινε στίγμα στα Κάτω Πατήσια από χθες το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ όπου έκλεισε.

H μαρτυρία στα ΚΤΕΛ και το αυτοκίνητο που βρέθηκε στην Λιβαδειά!
Οι οικείοι της οδηγήθηκαν στα ίχνη της από δύο στοιχεία. Καταρχήν το κόκκινο ΜΑΤΙΖ εντοπίστηκε σε ιδιωτικό παρκινγκ στην Λιβαδειά το πρωί της Παρασκευής. Το δεύτερο στοιχείο ήταν η μαρτυρία μιας κοπέλας από την Μαλεσίνα που την είδε αρκετά ταλαιπωρημένη χθες το μεσημέρι στα ΚΤΕΛ Αθηνών. Μόλις γνωστοποίηθηκε το θέμα επικοινώνησε με τους δικούς της μεταφέροντας τους ότι την είδε. Από εκείνη την στιγμή και μετά συγγενείς της 40χρονης Αγγελικής μετέβησαν στα ΚΤΕΛ προκειμένου να ελέγξουν τις κάμερες όπου και την εντόπισαν να έχει πάρει το λεωφορείο για ΘΗΒΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του ρεπορτάζ φαίνεται πως διανυκτέρευσε στην ΘΗΒΑ και σήμερα το πρωί που το κινητό της φορτίστηκε εκ νέου επικοινώνησε με τον άνδρα της και όπως του είπε είναι καλά και γυρίζει σπίτι. «Είμαι καλά. Γυρίζω σπίτι…» του τόνισε στην επικοινωνία που είχαν.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της μεγάλης αυτής αναταραχής αναμφίβολα όμως η αίσια έκβαση της υπόθεσης ανακούφισε οικογένεια, συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς.
lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ