Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Σοκ στη Λαμία: Συνελήφθη παππούς για τον βιασμό των εγγονιών του

Είναι από τις ειδήσεις που δεν θέλεις να πιστέψεις ότι είναι αλήθεια - Ο παππούς φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δυο εγγόνια του, ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα αγοράκι 9 ετών - Οι δάσκαλοι κατάλαβαν και ενημέρωσαν την αστυνομία.
 Ένας συνταξιούχος δικηγόρος συνελήφθη στη Λαμία με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης των δύο εγγονιών του, 7 και 9 ετών!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το δράμα των δύο μικρών παιδιών αποκαλύφθηκε όταν το 7χρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε στη δασκάλα του ότι πονάει. Έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να μπει τέλος στον εφιάλτη της ίδιας και του 9χρονου αδελφού της.

Το σχολείο ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και συνέλαβε τον 68χρονο συνταξιούχο δικηγόρο, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες.

Τα παιδιά έμεναν μαζί με τη μητέρα και τον παππού, αφού ο πατέρας της οικογένειας έχει φύγει από το σπίτι εδώ και καιρό.

Δυστυχώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βιασμό, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση είναι αυτή που θα δείξει, εάν υπήρξε κακοποίηση στα δύο παιδάκια και σε ποιο βαθμό.

3 σχόλια:

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΙΕΛΕΟ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΟΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αρρωστημένα αποβράσματα, καταστρέφουν ανεπανόρθωτα τις ζωές των παιδιών... ισόβια στη φυλακή ο γέρος για να σαπίσει παρέα με τα φλοκια των εγκληματιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να του το κοψετε από την ρίζα και να του το βάλετε στο στόμα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ