Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΘΕΡΜΟΙΛ και στη Βοιωτία!!!

Το κατάστημά μας στη Χαλκίδα εξυπηρετεί τώρα και ολόκληρο το Νομό Βοιωτίας


Η ΘΕΡΜΟΙΛ, εταιρεία πετρελαίων και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 35 χρόνια. Με κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα την τεράστια εμπειρία της, το αξιόπιστο στελεχιακό και επιστημονικό προσωπικό και την εξαίρετη τεχνογνωσία της κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά, όσον αφορά στην αναγνωρισιμότητα του ονόματός  της.

Η φιλοσοφία της ΘΕΡΜΟΙΛ διέπεται από την αρχή της απόλυτης εξυπηρέτησης των πελατών της και της πλήρους υποστήριξης προς τους συνεργάτες της. Η στρατηγική της ΘΕΡΜΟΙΛ αφορά στην δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου συνεργατών, που παρέχει στο καταναλωτικό κοινό (ιδιώτες και επιχειρήσεις) πλήρεις υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς με άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ
Κοινόχρηστα…
Διαχειριστής…
Αύξηση Αποθεματικού…
Έννοιες που τα τελευταία χρόνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας.
Κι αυτό κυρίως λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης της ελληνικής αγοράς.
Όλοι θυμόμαστε ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια πληρώναμε τα κοινόχρηστα του διαμερίσματός μας, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, χωρίς στην ουσία να γνωρίζουμε οι περισσότεροι από εμάς, τι ακριβώς πληρώνουμε ή ακόμα και πώς υπολογίζονται και επιμερίζονται οι δαπάνες της πολυκατοικίας μας. Αυτό μέχρι πρόσφατα…
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια «τρέλα» στις πολυκατοικίες. Όλοι στρέφονται εναντίον όλων, μας ενοχλούν τα πάντα: το ύψος του ποσού που πληρώνουμε στα κοινόχρηστα, ο συγκάτοικος που θέλει να κλειδώνουμε την είσοδο της πολυκατοικίας από τις 20.00, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που έχει φτάσει πάλι στα ύψη, το ρολόι της αυτονομίας που «τρέχει» σαν τρελό, ενώ μέσα στο διαμέρισμα κυκλοφορούμε με τα μπουφάν, το συνεργείο καθαρισμού που πληρώνουμε κάθε μήνα, ενώ το πλατύσκαλο είναι μονίμως βρώμικο, ο συντηρητής του ανελκυστήρα που αύξησε την τιμή της μηνιαίας συντήρησης, οι δυο από τους οχτώ συγκατοίκους μας που έχουν να πληρώσουνε κοινόχρηστα σχεδόν ένα χρόνο και ως εκ τούτου έχουμε αυξήσει το αποθεματικό δυο φορές… Και άλλα πολλά…
Αποδέκτης όλων των παραπάνω καταστάσεων – παραπόνων είναι ως γνωστόν ο διαχειριστής. Ο συγκάτοικός μας που έχει αναλάβει την διαχείριση της πολυκατοικίας μας, προκειμένου να συντονίζει οτιδήποτε προκύπτει και σχετίζεται με τα κοινόχρηστα.
Μέχρι πότε όμως? Ο καθένας από εμάς που είμαστε ή έχουμε υπάρξει διαχειριστές για κάποιο διάστημα, έχουμε κάποιο επάγγελμα, έχουμε σίγουρα ορισμένες προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να «φορτωθούμε» και την διαχείριση της πολυκατοικίας μας? Για ποιο λόγο? Τουλάχιστον θα ακούσουμε ένα «ευχαριστώ» από τους συνιδιοκτήτες μας ή μήπως θα βρούμε και τον μπελά μας στο τέλος…?
Η διαχείριση δεν είναι επάγγελμα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν επαγγελματίες που ασκούν την διαχείριση. Σε αυτούς πρέπει να απευθυνθούμε, προκειμένου να βάλουμε την πολυκατοικίας μας σε μια σειρά, και – γιατί όχι? – για να αποκατασταθούν και οι σχέσεις μεταξύ μας…
Υπάρχουν λοιπόν επαγγελματίες διαχειριστές που επισκέπτονται την πολυκατοικία σας σε τακτική βάση, φροντίζουν τους κοινόχρηστους χώρους, εισπράττουν τα κοινόχρηστα, ελέγχουν και πληρώνουν τα συνεργεία που ασχολούνται με την πολυκατοικία, τηρούν με αξιοπιστία και κάτω από πλήρη διαφάνεια τα λογιστικά βιβλία της πολυκατοικίας, βρίσκουν λύση για τα οφειλόμενα κοινόχρηστα και μας δίνουν την δυνατότητα να πληρώνουμε τα κοινόχρηστα με POS μηχανήματα, όπως παντού πλέον, βοηθώντας μας με τον τρόπο αυτό να «χτίσουμε» ευκολότερα το αφορολόγητο.
Ανθή Σκουρλή
Γενική Διευθύντρια ΘΕΡΜΟΙΛ
Πετρέλαιο Θέρμανσης & Κίνησης
Συντήρηση Καυστήρα
Καθαρισμός Δεξαμενής
Διαχειρίσεις κτηρίων
Έκδοση κοινοχρήστων
Απολυμάνσεις
Αναγόμωση Πυροσβεστήρων
Produtos Πετρέλαιο Θέρμανσης & Κίνησης
Συντήρηση Καυστήρα
Καθαρισμός Δεξαμενής
Διαχειρίσεις κτηρίων
Έκδοση κοινοχρήστων
Απολυμάνσεις
Αναγόμωση Πυροσβεστήρων







6 σχόλια:

  1. Του επιλέγουμε κάθε χρόνο για την αγορά πετρελαίου, γρήγοροι και ακριβείς στα λίτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πελάτες και απόλυτα ευχαριστημένοι, ειδικά για τις υπηρεσίες απολύμανσης δεν έχουμε κανένα παράπονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ενημέρωση σας

    Ποια είναι στην πραγματικότητα η Θερμόιλ;
    Μέρος Πρώτο!
    http://kakos-ergodotis.epizy.com/2020/01/22/ποια-είναι-στην-πραγματικότητα-η-θερμ/
    https://www.facebook.com/kakoi.ergodotes/posts/127032895461026
    https://www.facebook.com/halandriandvrilissia/posts/466853007529745
    Μέρος Δεύτερο!
    http://kakos-ergodotis.epizy.com/2020/01/23/ποια-είναι-στην-πραγματικότητα-η-θερμ-2/
    https://www.facebook.com/kakoi.ergodotes/posts/127297732101209
    https://www.facebook.com/halandriandvrilissia/posts/467412440807135

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια είναι στην πραγματικότητα η Θερμόιλ;
    Μέρος Πρώτο!
    Η Θερμόιλ, ιδρύθηκε το 1983, αρχικά σαν γραφείο μελετών κεντρικής θέρμανσης και μετέπειτα εξελίχτηκε σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών κτιρίων.
    Ο Ιδρυτής και μετέπειτα Πρόεδρος της εταιρείας, ήταν και εξακολουθεί να είναι ένας αλαζόνας, με έντονες ηγεμονικές τάσεις, κυκλοθυμικός με ψυχωτικές διαταραχές. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας άνθρωπος, που θεωρεί τον εαυτό του «Θεό» και αλάθητο, αυτοαποκαλείται έτσι άλλωστε σε κάθε ευκαιρία, σε οποιονδήποτε έχει την ατυχία να συνομιλεί μαζί του!
    Για μερικά χρόνια η Θερμόιλ, πήγε καλά. Ο Πρόεδρος της, εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις, ανθρώπους και γνωριμίες και η Θερμόιλ, μεγάλωσε.
    Όχι για πολύ όμως. Ο Πρόεδρος της, γνωστός για το πρότερο, μη έντιμο βίο του, που περιελάμβανε λαθρεμπόριο σε χώρες της Βόρειας Αφρικής και ανεπιτυχείς επιχειρηματικές προσπάθειες στο χώρο των τροφίμων, έκανε το θαύμα του!
    Αλαζονικά, ηγεμονικά και σπασμωδικά, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της βιοτεχνικής κατασκευής κλιματιστικών. Έναν δύσκολο χώρο, που δεν είχε ούτε την τεχνογνωσία, αλλά ούτε το κυριότερο, τις ικανότητες διαχείρισης. Έπειτα αποφάσισε να κοντραριστεί και να ανταγωνιστεί, με τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες πετρελαιοειδών. Το αποτέλεσμα ήταν βέβαια αναμενόμενο και ολέθριο!
    Η βιοτεχνία κατασκευής κλιματιστικών χρεοκόπησε. Οι πολυεθνικές εταιρείες αντεπιτέθηκαν και τσάκισαν την Θερμόιλ και τον Πρόεδρο της.
    Το 1991, ο «Θεός» Πρόεδρος, δικάστηκε και καταδικάστηκε για απάτη πιστωτικών καρτών!
    Το 1998, για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία!!
    Το 1999, για σωματική βλάβη!
    Από το 1999 έως το 2009, σωρεία ποινικών δικάσιμων για έκδοση ακάλυπτων επιταγών!!!
    Το 2000, καταδίκες για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση!
    Το 2000 και το 2011, για πλαστογραφία με χρήση!
    Το 2001, με δικαστική απόφαση, μετά από προσφυγή των πιστωτών της, η Θερμόιλ και ο «Θεός» αλάθητος Πρόεδρος της, πτώχευσαν!!
    Η Θερμόιλ-Μάστερ, όπως ήταν τότε η επωνυμία της, άφησε στο δρόμο περίπου 100 εργαζόμενους. Οι οφειλές σε αυτούς υπολογίσθηκαν περίπου σε 3.240.000 Ευρώ. Χρήματα που δεν εισέπραξαν ποτέ! Οι οφειλές της εταιρείας, στο Ελληνικό Δημόσιο ανέρχονται σήμερα στα 18.156.048 Ευρώ και στον ΕΦΚΑ (Πρώην ΙΚΑ) στα 809.607 Ευρώ. Τα στοιχεία είναι ανηρτημένα στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2019_1.html
    Ο Πρόεδρος της Θερμόιλ, προσωπικά, οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο, το ποσό των 4.495.656 Ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι επίσης ανηρτημένα στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilfp2019_1.html
    Ο Πρόεδρος βέβαια, τα είχε προβλέψει όλα αυτά, τότε. Αντί να πληρώσει στους εργαζόμενους, τουλάχιστον αυτά που τους όφειλε, προτίμησε να τους αφήσει απλήρωτους και να μεταβιβάσει ότι μπορούσε σε συγγενικά του πρόσωπα. Όπως επίσης να εξαγοράσει εταιρικά μερίδια σε διάφορες επιχειρήσεις. Έτσι όταν έγινε η πτώχευση δεν υπήρχε ουσιαστικά, ενεργητικό. Και οι απαιτήσεις παραμένουν μέχρι και σήμερα. Το Δημόσιο και όλη η Κρατική μηχανή δεν φημίζεται για την αποτελεσματικότητα του, άλλωστε. Και οι κάθε λογής «απατεώνες» μεγάλοι και μικροί, αλωνίζουν.
    Η συνέχεια των έργων και ημερών της Θερμόιλ και του «Θεού» και αλάθητου Προέδρου της, συνεχίζονται στο δεύτερο μέρος.
    #θερμόιλ #thermoil #kakoiergodotes #κακοίεργοδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια είναι στην πραγματικότητα η Θερμόιλ;
    Μέρος Δεύτερο!
    Στο πρώτο μέρος, περιγράψαμε την πορεία της Θερμόιλ, καθώς και του «Θεού» και αλάθητου Προέδρου της, μέχρι την πτώχευση και χρεωκοπία και των δύο, του 2001.
    Και δυστυχώς η καταστροφική πορεία τους, συνεχίστηκε και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!
    Από το 2002 έως και το 2013, υπήρξαν σωρεία δικάσιμων και καταδικαστικών αποφάσεων των ποινικών δικαστηρίων για Απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατά επάγγελμα και κατά συνήθεια. Ο Πρόεδρος, όμως παρά τον σύντομο εγκλεισμό του στις φυλακές, εκμεταλλευόμενος τα «κενά» των νόμων, παρέμεινε και παραμένει έξω.
    Και συνέχιζε την προσφιλή του τακτική.
    Το 2004 και το 2016, δικάστηκε για Λαθρεμπορία!
    Το 2005 και το 2011, για Υπεξαίρεση!
    Το 2009, για Ηθική Αυτουργία!
    Το 2012, για Κλοπή!
    Σε όλα τα δικαστήρια καταδικάστηκε!
    Το 2013, ίδρυσε μαζί με άλλους δύο συνεργάτες του, την εταιρεία Εργοδυναμική ΕΠΕ. Και φυσικά και σε αυτή, ακολούθησε την ίδια συνταγή της «επιτυχίας». Η εταιρεία φέρεται σήμερα να οφείλει σε πρώην εργαζόμενους της, το ποσό των 1.940.000 Ευρώ, στο Ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 444.844 Ευρώ και στον ΕΦΚΑ το ποσό των 485.899 Ευρώ. Και αυτά είναι επίσης ανηρτημένα στις ιστοσελίδες με τους οφειλέτες του Δημοσίου, της ΑΑΔΕ. https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2019_1.html
    Και συνέχισε ακάθεκτος. Το σύστημα ήταν και είναι το εξής:
    Ίδρυση πάντα με την ίδια «ομάδα», μίας εταιρείας. Προσέλκυση όσο των δυνατόν περισσότερων εργαζομένων. (Για μαζικότητα). Μετά προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων πελατών. Κυρίως στον χώρο των πετρελαιοειδών. Με κράχτη προσφορές με μεγάλο ποσοστό έκπτωσης, απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών για μελλοντικές παραγγελίες. Κυρίως παραγγελιών πετρελαίου θέρμανσης. Φυσικά οι πελάτες, δεν παίρνουν ποτέ το «φθηνό» πετρέλαιο, όπως και οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται ποτέ, τα δεδουλευμένα τους. Και το Δημόσιο και οι Ασφαλιστικοί Φορείς, δεν εισπράττουν ποτέ τους φόρους και τις εργοδοτικές εισφορές.
    Έτσι το 2015, ίδρυσαν άλλες δύο εταιρείες στο ίδιο μοτίβο. Την GAS OIL Α.Ε. και την Θερμόιλ Α.Ε. Και η ίδια τακτική συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
    Η λειτουργία της GAS OIL Α.Ε., έχει ήδη ανασταλεί, λόγω παραβιάσεων της νομοθεσίας. Η Θερμόιλ Α.Ε. συνεχίζει χωρίς να πληρώνει φυσικά κανέναν.
    Το 2018, δημιουργήθηκε και άλλη μία εταιρεία, η Gas Petrolium ΙΚΕ, στο ίδιο μοτίβο πάντα.
    Έχουν αναφερθεί κατά καιρούς και άλλες δύο εταιρείες φαντάσματα, η Υγειονομική Εστίασης Α.Ε. και η Limnos SA. Αυτές οι εταιρείες δεν ιδρύθηκαν ποτέ και δεν υπάρχουν στοιχεία δημοσιότητας. Αναφέρονται κυρίως, για λόγους εντυπωσιασμού. Όλες οι άλλες είναι καταχωρημένες κανονικά στο ΓΕ.ΜΗ.
    Το 2013, ο Πρόεδρος καταδικάστηκε για άλλη μία φορά για Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη!
    Και το 2014, για Εμπορία Νοθευμένου Καυσίμου!
    Σήμερα η Θερμόιλ ΑΕ, συνεχίζει τις παράνομες και ποινικά κολάσιμες δραστηριότητες της, στα Γραφεία της στο Χαλάνδρι.
    Υπάρχουν πολλές καταγγελίες στην Διεύθυνση Καταναλωτή, για απάτη με παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης.
    Επίσης δεκάδες καταγγελίες και μηνυτήριες αναφορές στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας στην Αγία Παρασκευή, για μη καταβολή δεδουλευμένων και Δώρου Χριστουγέννων.
    Στα ποινικά δικαστήρια, εκκρεμούν τουλάχιστον 40 δικάσιμοι κατά της Θερμόιλ και του αλάνθαστου Προέδρου της.
    #θερμόιλ #thermoil #kakoiergodotes #κακοίεργοδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΙΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 2020.Ο ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΙΩΖΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ,ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΒΙΛΙΔΗ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΟΥ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ