Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Πόλεμος κατά της τσούχτρας: Έβαλε πλωτό φράγμα το "Fisheye on BEACH"στην παραλία Αγίου Νικολάου Δομβραίνας-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Η  ιδιωτική επιχείρηση "Fisheye on BEACH" στην παραλία Αγίου Νικολάου Δομβραίνας, τοποθέτησε σήμερα τα δίχτυα τα οποία θα σχηματίσουν ένα πλωτό φράγμα που θα προστατεύσει τους λουόμενους και πελάτες του από τις τσούχτρες.

Το "Fisheye on BEACH"στην παραλία Αγίου Νικολάου  Δομβραίνας,βρίσκεται στον 4ο χρόνο λειτουργίας και συνεχίζει να μας εκπλήσσει  ευχάριστα.
Στην προσπάθειά του να προστατεύσει τους λουόμενους από το φαινόμενο των μεδουσών συνεργάζεται με την μεγαλύτερη στον χώρο των πλωτών φραγμάτων "New Naval" με εγκεκριμένο και πιστοποιημένο φράγμα προστασίας JFL BOOM ( Jelly fish & litter BOOM ).
H άρτια γνώση των τεχνικών της εταιρείας πάνω στο πρόβλημα των μεδουσών,καθώς και οι προηγούμενες εγκαταστάσεις τους εγγυώνται ότι το καλοκαίρι σας στο "Fisheye on BEACH" θα είναι ξέγνοιαστο.
Να τονίσουμε ότι από τα χιλιάδες καταστήματα στον Κορινθιακό,είναι από τα ελάχιστα που μπαίνουν σε αυτήν την πολυδάπανη διαδικασία!!!
ΚΑΙ οι Εκπλήξεις στο "Fisheye on BEACH" δεν σταματάνε ΠΟΤΕ!!!
Για ακόμα μια χρονιά θα διοργανώσει "ΔΥΝΑΤΑ" Live με γνωστά ονόματα!!!
Γιατί το Καλοκαίρι στο "Fisheye on BEACH" σημαίνει:
ΘΑΛΑΣΣΑ-ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ- ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Καλό Καλοκαίρι
Περισσότερα στη σελίδα μας στο Facebook, πατήστε ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΟΗΟΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΡΗΜΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΑΦΟΒΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια!!! Ελπίζω να ακολουθήσουν το παράδειγμα της συγκεκριμένης επιχείρησης και άλλες και να καλύψουν περισσότερες παραλίες στην Βοιωτία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι τους αξίζουν όχι μόνο τα συγχαρητήριά μας, αλλά και η στήριξή μας στην επιχείρησή τους γιατί οι άνθρωποι αυτοί σέβονται τους πελάτες τους. Εν αντιθέσει με κάποιους καβουροτσέπηδες καταστηματάρχες της Αλυκής που τα περιμένουν όλα στο τσάμπα, και κοιτάζουν να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου για να του πάρει την πελατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΘΊΣΒΗΣ ΔΊΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΈΒΑΛΕΤΟ ΔΊΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΑΠΌ ΤΗΣ ΜΈΔΟΥΣΕΣ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΊΟΝ ΜΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ