Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Θήβα:Σεσημασμένος ΡΟΜΑ στα χέρια της Αστυνομίας- Είχε ρημάξει στις κλοπές οδηγούς και επιβάτες

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός σε περιοχή της Θήβας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Ο συλληφθείς ενέχεται σε τουλάχιστον (5) περιπτώσεις κλοπών, κυρίως από προσωρινά σταθμευμένα οχήματα, στο Πυρί Θηβών Βοιωτίας

Γίνεται μνεία ότι έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ πρόσφατα είχε συλληφθεί ως «αρχηγικό» στέλεχος εγκληματικής ομάδας

Κατασχέθηκε χρηματικό ποσό

Συνελήφθη, χθες (08-07-2018) το βράδυ, πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θήβας, στο πλαίσιο επιστάμενων αναζητήσεων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα, ο συλληφθείς, είτε μόνος του, είτε σε κάποιες περιπτώσεις από κοινού με έτερους συνεργούς του, ενέχεται στη διάπραξη τουλάχιστον πέντε (5) κλοπών, κυρίως από οδηγούς ή επιβάτες προσωρινά σταθμευμένων οχημάτων, στο Πυρί Θηβών Βοιωτίας και σε σημεία που γειτνιάζουν με Οικισμό της περιοχής.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κλοπές διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 27-05, έως και χθες (08-07-2018) μεσημβρινές ώρες, με λεία μικρά χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, και άλλα προσωπικά αντικείμενα των παθόντων.

Στη κατοχή του 17χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, προερχόμενο από τις ανωτέρω κλοπές, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και η μητέρα του, κατηγορούμενη για παραμέληση της εποπτείας του.


Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ πρόσφατα είχε συλληφθεί ως «αρχηγικό» στέλεχος εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές, σε βάρος οδηγών διερχόμενων και προσωρινά σταθμευμένων οχημάτων, στην αερογέφυρα του Πυρίου και πλησίον του Οικισμού της περιοχής.

Συγκεκριμένα την 23-05-2018, μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση στον προαναφερόμενο Οικισμό, είχε εξαρθρωθεί πενταμελής εγκληματική ομάδα, η οποία είχε διαπράξει συνολικά (2) ληστείες, (20) κλοπές και (2) απόπειρες κλοπών (σχετικό το από 23-05-2018 Δελτίο Τύπου).   

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.  

3 σχόλια:

  1. Και μετά από 2 μέρες θα τον αφήσουν πάλι έξω.... τι προτοτιπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χιλια μπραβο στους αστυνομικους του α.τ Θηβων για τις υπερανθρωπες προσπαθειες που κανουν παρολες τις ελλειψεις που εχουν σε δυναμικο,και μη εχοντας απο πουθενα συμπαρασταση.Μπορει να μην τους πιανουν εκεινη την ωρα που διαπραττουν την ληστεια γιατι εχουν οι γυφταρεοι την καβατζα του καταυλισμου,αλλα μολις ξεμυτισουν απο τα τσαντηρια τους δεν γλυτωνουν.Μπραβο παιδια,σας ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ