Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Σε Πάρνηθα και Οίτη οι "Αλιαρτίστας"

ΑΛΙΑΡΤΙΣΤΑΣ ΣΕ ΟΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΝΗΘΑ
Η Υπάτη είναι γνωστή στο ευρύτερο κοινό για τα ιαματικά της λουτρά. Εμείς την γνωρίζουμε καλύτερα ως σημείο εκκίνησης του Ορεινού Μαραθωνίου Οίτης (Hercules Mountain Marathon) που διεξάγεται κάθε χρόνο στις αρχές του Φθινοπώρου από τον σύλλογο δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» και τον Δήμο Λαμιέων που τους προτιμούμε για τις δυνατές τους διοργανώσεις. Έτσι την Κυριακή στις 16 Σεπτεμβρίου η 18μελής αποστολή μας έλαβε μέρος στον ημιμαραθώνιο «Ελλέβορο», 16,2 χιλιομέτρων, παράλληλο αγώνα του Ορεινού Μαραθωνίου. Η αποστολή αποτελούταν από τους Πέγκυ Παπακωνσταντίνου, Ελένη Μωραΐτη, Μαρία Δρίτσα, Δήμητρα Μανώλογλου, Γιώργος Ζυγογιάννης, Κώστας Μπεζαΐτης, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Γιώργος Αραπίτσας, Γιώργος Καλαμπαλίκης, Παναγιώτης Ζαρκαδούλας, Τάσος Σταμούλης, Σπύρος Μπουζίκας, Νίκος Πουρνάρας, Βαγγέλης Αρβανίτης, Γιώργος Αργύρης, Θανάσης Κατσούλας, Σταμάτης Καρασάββας και Χρήστος Κόκκαλης.
Την ίδια ημέρα δύο μέλη από τους Αλιαρτίστας , η Σπυριδούλα Παλαντζά και ο Γιώργος Τσιώλης προτίμησαν να μείνουν κοντά στο κλεινόν άστυ κι έτσι επέλεξαν να συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων της λίμνης Μπελέτσι. Για όσους αναρωτιούνται που είναι η λίμνη Μπελέτσι έχουμε να τους πληροφορήσουμε ότι βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας σε μια μαγευτική πευκόφυτη τοποθεσία. Η συμμετοχή των δύο τελευταίων συνοδεύτηκε από την διάκριση της Σπυριδούλας στην δεύτερη θέση.
Το επόμενο ραντεβού δεν θα είναι δρομικό αλλά περιπατητικό και θα λάβει μέρος στον Υψηλάντη Βοιωτίας με ονομασία «8η Υψηλάντεια οδός» το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Υ.Γ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Κραβαρίτη για την ευγενική της χορηγεία στην ομαδα μας.
#Aliartistas


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ