Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Υπάλληλος πάλεψε με ληστή σε βενζινάδικο στο Μαρτίνο

permissos.grΕπεισοδιακή ληστεία σε βενζινάδικο – Ευτυχώς δεν τους πυροβόλησε.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11:00′ χθες βράδυ στην περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη θέση “Ζέση”, όπου βρίσκεται ένα πρατήριο της “ΒP”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ληστής φορώντας κουκούλα πλησίασε αρχικά μια 48χρονη υπάλληλο του πρατηρίου και με την απειλή όπλου της ζήτησε τα χρήματα.

Όμως στο πίσω μέρος του γραφείου βρισκόταν και ένας ακόμη υπάλληλος, επίσης 48 ετών, που ο ληστής δεν τον είχε αντιληφθεί. Εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη όρμησε πάνω στον ληστή και τον έριξε κάτω συμπαρασύροντας μαζί και την υπάλληλο.

Ο υπάλληλος προσπάθησε να πάρει το όπλο από τον ληστή, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα ο ληστής να καταφέρει να σηκωθεί και να απειλεί εκ νέου τους δυο υπαλλήλους με το πιστόλι απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει.

Τελικά ο κουκουλοφόρος με το πιστόλι πήρε τα 650€ που είχαν πάνω και έφυγε τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι, προς ένα διπλανό χωράφι.

Οι υπάλληλοι αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και έκανε έρευνες στην περιοχή της Λοκρίδας, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τον ληστή.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ