Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ξενοδόχος στην Αράχωβα η Ελένη

Για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν η Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα της βγήκε τόσο ανέμελη και χαλαρή στον τηλεοπτικό «αέρα» του Αlpha, που όπως φαίνεται έχει βάλει πλώρη για πρωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν, η παρουσιάστρια από κοινού με το σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια μεγάλη επένδυση στον Παρνασσό, που θα γίνει στα πρότυπα της μονάδας στα Αχλα.

Δηλαδή, με επίκεντρο τον αγροτουρισμό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ίδιου δημοσιεύματος, το ζευγάρι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσει για την εξαγορά μιας μεγάλης έκτασης κοντά στην Αράχωβα, που σταδιακά θα διαμορφωθεί σε μια μεγάλη φάρμα για τουρισμό, αλλά και αγροτικές δραστηριότητες.

Πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει τα σχέδια της ωραίας Ελένης και του Μάκη ανέφερε στο Λοιπόν πως εφόσον η συμφωνία κλείσει, σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα συγκρότημα κατοικιών σαλέ και γύρω από αυτό εγκαταστάσεις για πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες.

Εγκαταστάσεις που θα έχουν στάβλους για ιππασία μέχρι ένα μικρό εκτροφείο ζώων αλλά και ένα τυροκομείο, όπου θα παρασκευάζονται βιολογικά τυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ