Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Καταγγελία Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς για προπηλακισμό εργαζομένης


Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ενημερώθηκε σήμερα από συνάδελφο εργαζόμενη στο Δήμο Διστόμου-Αράχοβας–Αντίκυρας ,  σχετικά με αναίτια φραστική επίθεση που δέχτηκε από πολίτη. Μάλιστα , όπως επισημαίνεται στο έγγραφό της , αλλά και όπως μας ενημέρωσε και προφορικά η ίδια , έχει δεχτεί και στο παρελθόν αντίστοιχες λεκτικές επιθέσεις από τον συγκεκριμένο πολίτη και μάλιστα μπροστά στο ανήλικο παιδί της!
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο τις  επιθέσεις  που δέχτηκε η συνάδελφος εργαζόμενη και δηλώνει  προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψει  σε κανέναν να θίγει  την αξιοπρέπεια και να απειλεί οποιονδήποτε συνάδελφο εργαζόμενο. Οι εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούνται , να απειλούνται και να υβρίζονται , επειδή  απλά κάνουν τη δουλειά τους.
 Καλούμε τη δημοτική αρχή του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας   (αλλά και όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου ) να πάρει επίσημα  θέση και να καταδικάσει το γεγονός  και κάθε είδους τέτοιες πρακτικές εναντίον των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι δεν εκφοβίζονται και δεν τρομοκρατούνται.
Για το Δ.Σ.           

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



     ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                         ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ