Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Απάντηση Δημάρχου Θηβαίων στον Γιώργο Αναστασίου

Ο κ. Αναστασίου μετά τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του Δημάρχου Θηβαίων, με νεώτερη δήλωσή του υποστηρίζει ότι η Θήβα βρίσκεται ένα στάδιο πριν από τον γκρεμό και εμφανίζει εαυτόν ως Σωτήρα της.

Πως στοιχειοθετεί ότι η πόλη μας βρίσκεται κοντά στον γκρεμό; Γνωρίζει την κατάσταση και το έργο που επιτελείται οκτώ (8) χρόνια στον Δήμο; Γιατί εδώ και πολλούς μήνες προσπαθεί να προσεταιρισθεί δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, αυτούς που κατά τους ισχυρισμούς του έφεραν την πόλη μας κοντά στον γκρεμό;

O κ. Αναστασίου αποδεικνύεται ανεπαρκής μόλις από τα πρώτα βήματά του. Η μέχρι σήμερα αξιοπρεπής στάση μας απέναντί του σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

9 σχόλια:

  1. Ο Νικολάου το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μη μιλα!Μιλάνε τα ανύπαρκτα έργα του εξάλλου.Ειμαι πολίτης της Θήβας και κάθε μέρα διαπιστώνω την ανυπαρξια του Δημάρχου.Ενας Δήμαρχος που έχει κάνει επάγγελμα το Δημαρχιλικι και χρεώνει τους πολίτες(βλέπε εμποροπανήγυρη)με ο,τι του καπνίσει.Για απλά ζητήματα παίρνω τηλέφωνο στο δημαρχείο και δε μπορούν να δώσουν λύση.Μη μιλήσουμε για την ανύπαρκτη καθαριότητα.Επαρχιωτης,με στενόμυαλια και αυταρχικότητα.Εδω και οκτώ χρόνια μας πάει μόνιμα πίσω και το βασικότερο έχει θράσος και νομίζει ότι όλα είναι τσιφλικι του.Ωρα για απόσυρση.Αρκετα τον ανεχτηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε , το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να μάθεις πρώτα για τα έργα στον δήμο που ξεπαιρνουν τα εκατό και που φτάνουν τα 90 εκατομμύρια .. ρώτα να μάθεις για τα οικονομικά του δήμου ποσό έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ότι αφορά τον κο Αναστασιου , αν θυμάμαι καλά είναι τέσσερα χρόνια περιφερειακός σύμβουλος από τα οποία τα δυο Αντιπερειαρχης . Μπορώ να μάθω τις παρεμβάσεις του και τις ενέργειες του για το καλό της πόλης του ή περιμένει να γίνει δήμαρχος για να τα κάνει όλα μαζεμένα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παρεμβάσεις του ήταν όσες και του Νικολάου.Οσο για τα 90 εκατομμύρια για έργα,αυτά είναι στα χαρτιά.Μπορω όμως να σου μιλήσω για έργα 2 εκατομμυρίων ευρώ,βλέπε πάρκο που παραδόθηκαν με πολλές ελκειψεις και ρημάζουν!Για δες και τον πεζόδρομο με τα σπασμενα ντεκ,τα γεμάτα χόρτα παρτέρια και μετα μιλά.Ασε τι υπογράφει στα χαρτιά,το πώς υλοποιούνται τα εργα μετράει και πως βελτιώνουν το επιπεδο ζωης των πολιτών.Και φυσικά το επίπεδο έπεσε και πέφτει συνεχώς.Τα ρέστα ζητάει τώρα οχτώ χρόνια ανυπαρξίας και θέλει να του χρωστάμε και χάρη!Μας χρεώνει και το παίζει και αναμορφωτής?

      Διαγραφή
  4. Αφού βλέπεις έργα μόνο δυο εκατομυρίων , είσαι τουλάχιστον ανενημέρωτος . Σε ότι αφορά τα προβλήματα στον πεζόδρομο και σε αλλά σημεία , μήπως πρέπει να ψάξουμε και τις δικές μας ευθύνες σαν πολίτες ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να διαβάζεις!Αναφέρθηκα στο έργο δύο εκατομμυρίων ευρώ,το πάρκο,που ρημαζει.Εδω αυτό ,που κατά τη γνώμη σου ,είναι μικρό εργο και δε μπορεί να συντηρήσει και θα συντηρήσει τα ανύπαρκτα τάχα δήθεν μεγάλα έργα?Σιγά μην έκανε τη Θήβα Παρίσι ο Νικολάου!Μάλλον εσύ τα βλέπεις όλα με τα γυαλιά του προσωπικού σου συμφέροντος!Όσο για τις ευθύνες των πολιτων,είναι γνωστή η τακτική ανίκανων να συντηρήσουν έργα,να τα φορτώνουν σε αυτους!Για τα πενήντα χιλιάρικα που μας φεσωσε για μια εβδομαδα εμποροπανήγυρης και τους καδους σκουπιδιών μπροστά από το Καδμειο τι έχεις να πεις?Από τις λεπτομέρειες κρίνεται ο πολιτισμός του Δημάρχου.Τα περί έργων είναι παραμύθια.Σε απλά ζητήματα και αδυνατεί να δώσει λύσεις τα ανύπαρκτα μεγάλα εργα μας μαραναν!Για φιέστες,τσιμπουσια και βλαχομπαροκ εκδηλώσεις καλός είναι,για ουσιαστικά έργα είναι ανεπαρκεστατος,ώρα να φεύγει.

      Διαγραφή
  5. Δεν θα συνεχίσω στην αμετροέπειά σου !!! Ας έρθει ο Αναστασιου να μας σώσει από τον γκρεμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού ο Νικολάου τα έκανε όλα τέλεια,τι να κάνει ο Αναστασίου? Εξάλλου το ότι προσπαθείς να υπερασπιστείς ένα έργο που στη συνείδηση των Θηβαίων είναι ανύπαρκτο τα λέει όλα.Για βγες στην αγορά και συζήτησε με απλους ανθρώπους και θα διαπιστώσεις τη δυσαρέσκεια.Μπροστα στη δική μου δήθεν ανετροεπεια(μιλάω με στοιχεία και εσύ με δήθεν υπογραφές μεγάλων έργων και δεν απαντάς στα ερωτήματα που σου έθεσα διότι φυσικά δεν έχεις απάντηση)καλύτερα να μην το συνεχίσεις γιατί εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο ο Νικολάου και ο Αναστασίου υπαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ