Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Tο "άναψαν" και στον Άγιο Θωμά Τανάγρας-Φωτογραφίες

Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Άγιο Θωμά
Γίναμε όλοι παιδιά στη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Άγιο Θωμά. Η συνεργασία των συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, Γυναικών & Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Τανάγρας απέδωσε καρπούς και μας έκανε όλους ευτυχισμένους.

Ο Άι Βασίλης ήρθε στο ξύλινο σπιτάκι του και μοίρασε δώρα. Ταχυδακτυλουργοί και γελωτοποιοί απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά. Κεράσματα και ροφήματα προσφέρθηκαν σε μικρούς και μεγάλους που γέμισαν τους χώρους εντός και στη πλατεία του ΚΑΠΗ.

Η έκπληξη της μέρας όμως ήταν το τρενάκι που ξεκίνησε από νωρίς τις βόλτες του στις γειτονιές του χωριού, αφού επικράτησε το αδιαχώρητο στα ταξίδια του και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Παρέστη πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων: ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας, ο Αντιδήμαρχος Οινοφύτων Ιωάννης Αναστασίου, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τανάγρας Ιωάννης Γκίνης, Οι εξ Αγίου Θωμά δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αναστασίου, Γιώργος Βουγέσης,  δημοτικοί σύμβουλοι όμορων δημοτικών ενοτήτων, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Θωμά Σωτήρης Κοκόσης.
περισσότερες φωτογραφίες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ