Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Με κοκαΐνη στο αυτοκίνητο 36χρονος στη Θήβα

Συνελήφθησαν συνολικά (4) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας και Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Βοιωτίας και Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, συνολικά τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα:
  • Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη χθες (19-01-2019) απογευματινές ώρες, 36χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι (6) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (9,7) γραμμαρίων.  
  • Από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη χθες (19-01-2019) βραδινές ώρες, 17χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου, απέρριψε στο έδαφος και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη σήμερα (20-01-2019) πρώτες πρωινές ώρες, 23χρονος αλλοδαπός στη Θήβα, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Τέλος, από αστυνομικούςτου Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη σήμερα (20-01-2019) πρώτες πρωινές ώρες, 22χρονος αλλοδαπός στη Χαλκίδα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ