Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»:ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις τόσο στην πόλη της Θήβας όσο και στα χωριά της είναι λίγες και, πολλές από αυτές, χρειάζονται συντηρήσεις και επισκευές.
    Στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών  που βγήκε στις 14-1-2019  θα ξεκινήσει η χρηματοδότηση των Δήμων για κατασκευή, επισκευή, συντήρηση, αναβάθμιση και διαμόρφωση αθλητικών χώρων και υποδομών.
Στο: http://www.ypes.gr/…/ProgrammaFilod…/Proskliseis-TexnDeltia/  τίθεται σε εφαρμογή η σχετική πρόσκληση.
  Ελπίζουμε ο δήμος μας να έχει ώριμες μελέτες που έχει ανάγκη η περιοχή μας για χρηματοδότηση αλλά και να προχωρήσει σε έναν ανοικτό διάλογο με τον κόσμο του αθλητισμού στα όρια του Δήμου Θηβαίων  για παρεμβάσεις που χρειάζονται οι υφιστάμενες υποδομές, μιας και η προθεσμία υποβολής των προτάσεων λήγει στις 30 Απριλίου. Η χρηματοδότηση μεταξύ άλλων έχει επιλέξιμες δαπάνες και για τη βελτίωση των υποδομών ώστε να είναι προσβάσιμες για όλες και όλους. Το ποσό χρηματοδότησης δύναται να φτάσει τα 600.000€.
    Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα, υγεία, κοινωνικοποίηση και σαν τέτοιο ο Δήμος μας οφείλει να το αντιμετωπίσει με τη υπευθυνότητα και μεθοδικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ