Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Με πολύ χορό και μουσική το "Κοντίτο" έκοψε την πίτα του-Βίντεο-Φωτογραφίες


Πλημμύρισε το Σάββατο το βράδυ η αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου "ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ" στο Μοσχοπόδι Θήβας.
Όλοι όσοι βρέθηκαν στην κοπή της πίτας του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού  Συλλόγου "Κοντίτο"πέρασαν μία ωραία βραδιά με την υπέροχη μουσική,  με πολύ χορό και καλό φαγητό.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ.α. Μαρία Μπουντούρη,αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους,αναφέρθηκε στα δρώμενα που έγιναν τον περασμένο χρόνο,  ευχαρίστησε τους επίσημους αλλά και τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που δηλώνουν δυναμικά παρόντες σε κάθε εκδήλωση. Μετά τις ευχές και την επίδειξη  των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου,ακολούθησε γλέντι που είχε φυσικά κέφι και πολύ χορό!
 Και του χρόνου



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. 
                  Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΚΟΝΤΙΤΟ" ΘΗΒΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/1/2019 ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ. ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ:ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Κ.ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ Κ.ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΗΒΑΙΩΝ Κ.ΣΠΥΡΟΣ ΚΙΤΣΟΣ Κ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ,Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΓΙΩΝ Κ.ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΡΕΝΙΟΣ,Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΙΣΒΗΣ Κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ,Ο ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΩΝΑ Κ.ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΣΕΛΗ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΑΙΩΝ Κ.ΑΛΕΞΗΣ ΦΙΛΗΣ,Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΘ Κ ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΝΤΟΥ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Κ.ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΗΛΙΑΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΛΟΥΜΑΚΟΣ,Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΟΘ Κ.ΝΤΙΝΑ ΖΑΜΠΑΚΟΥ,Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΑΣ Κ.ΣΩΣΩ ΜΑΝΑΡΑ-ΜΑΥΡΑΚΗ,ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΜΗΝΗ,ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ Κ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ"ΘΥΑΜΙΣ"ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ.
   ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΤΟ Δ.Σ


        Συνέχεια ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. ο κ.Αναστασίου δεν είχε πει ότι η πόλη βρίσκεται ένα βήμα πριν από το γκρεμό , και ο κ.Νικολάου είχε απαντήσει ότι ο κ. Αναστασίου αποδεικνύεται ανεπαρκής από τα πρώτα του βήματα; τώρα τρώνε μαζί στο ίδιο τραπέζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια μούτρα πήγαν και στην κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ!Πολιτικάντηδες που το παίζουν παιδιά του λαού και μόλις εκλεγούν κάνουν ότι δε μας ξερουν!Μην τσιμπατε!Κρίμα για τον Αναστασίου που υποτίθεται ως πιο νεος έχει "νέες" αντιληψεις και χρησιμοποιειτόσο παλαιοκομματικές τακτικές για να τσιμπησει καμία ψηφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν τους γνωρίζω τους ανθρώπους , αλλά από το ρεπορτάζ των ιστοσελίδων και της τηλεόρασης διάβασα και άκουσα ότι ο κ. Αναστασίου είπε πως η πόλη βρίσκεται ένα βήμα πριν από το γκρεμό , αμέσως μετά ο κ. Νικολάου απάντησε πως ο κ. Αναστασίου είναι ανεπαρκής από τα πρώτα του βήματα και ότι η δηλώσεις του έγιναν για ψηφοθηρικούς λόγους. τώρα με έκπληξη τους βλέπω στις φωτογραφίες να τρώνε και μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ