Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Δωρεάν πετρέλαιο σε Σχολεία της Αλιάρτου από τον Εμπορικό Σύλλογο-ΒΙΝΤΕΟ


Mε πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου,πραγματοποιήθηκε  η  παράδοση δωρεάν πετρελαίου για τη θέρμανση των μαθητών  σε τέσσερα Σχολεία της Αλιάρτου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου,προμήθευσε δωρεάν πετρέλαιο στο 1ο - 2ο  Δημοτικό Σχολείο και  στο Γυμνάσιο -Λύκειο Αλιάρτου.
Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείο Αλιάρτου κ.Δημήτρης Ντασιώτης,ευχαρίστησε θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο για την έμπρακτη συμβολή του στην κάλυψη μέρους των αναγκών θέρμανσης.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Ταξιάρχης Θεοδωρογιάννης, υπογράμμισε τη σημασία της χορηγίας,  ευχαρίστησε την επιχείρηση "Ζωοτροφές Δημητρίου" και τους επαγγελματίες της περιοχής.

6 σχόλια:

  1. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς που σε τόσο δύσκολους καιρούς εξακολουθούν και προσφέρουν...Θα ήθελα να ενημερώσω τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου οτι στην Αλίαρτο υπάρχουν και 2 Νηπιαγωγεία στα οποία φοιτούν περίπου 90 παιδιά.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υποθέσω ότι ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου θα είναι κάπου υποψήφιος .
    Και όλοι ξέρουν με ποιόν θα κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ελαφριά ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο τους και συγχαρητήρια! Και βέβαια η τοποθέτηση για τα δύο νηπιαγωγεία εμείς οι Έλληνες δεν λέμε ευχαριστώ ότι και να μας προσφέρουν λέμε ευχαριστώ μόνο στην τέλεια υλοποίηση όλων των σκέψεων μας. Και εάν κατέβει υποψήφιος καλή επιτυχία μιας και είναι πολύ αξιόλογος κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε φιλε ααν θεωρεις βλακεια οτι ο εφοδιασμος του πετρελαιου δεν εγινε επιλεκτικα για τους δικους τους λογους που ειναι καθαρα ψηφοθηρικοι ε τοτε αστο να παει.λεβεντη .ου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ