Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Δυναμικό ξεκίνημα στην πρώτη συγκέντρωση του Γιώργου Αραπίτσα στην Αλίαρτο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Αλιάρτου,πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού    «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» του υποψηφίου δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Γιώργου Αραπίτσα, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι 25 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ -ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ.

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση του κόσμου, στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου, του Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων Αραπίτσα Γεωργίου, αποδεικνύοντας ότι ο χώρος του συνεδριακού κέντρου Αλιάρτου  ήταν πολύ μικρός, για να χωρέσει τις προσδοκίες των συμπολιτών μας για ένα καλύτερο αύριο.

Εκατοντάδες Δημοτών, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου και των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του  ανεξάρτητου Συνδυασμού μας ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έδωσε έμφαση στον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης, ενώ παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη να επικρατήσει πολιτικός πολιτισμός στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.
Ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος , ενός προγράμματος ρεαλιστικού, άμεσα εφαρμόσιμου και κυρίως ενός προγράμματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Δήμου.

1. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
3. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
4. ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
5. ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΝΟΙΑ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ
6. ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Στην συνέχεια ανάφερε ότι τα στελέχη του συνδυασμού μας είναι άξια, με πολύτιμη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, μπολιασμένοι όμως με νέο αίμα, νέους και νέες, που έχουν όρεξη και μεράκι για δουλειά και προσφορά.
Είναι στελέχη από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με σπουδαία κοινωνική, επαγγελματική  και αυτοδιοικητική διαδρομή. Πρόκειται για προσωπικότητες, που η καθεμία στον χώρο της και στον στίβο της σκληρής καθημερινότητας, δίνει την μάχη για την επιβίωση με ήθος, εντιμότητα, δημιουργικότητα και όρεξη για προσφορά στα κοινά.
Δεσμευόμαστε  ότι θα λέμε ΝΑΙ  σε όσα ξέρουμε ότι γίνονται, αλλά για όσα δεν είμαστε σίγουροι δεν θα σας τα υποσχεθούμε. Να γνωρίζετε όμως  ότι  θα προσπαθήσουμε μέχρι εσχάτων  για να κερδίσουμε οτιδήποτε κάνει τον Δήμο μας καλύτερο.
Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια  για να εκμεταλλευτούμε όλα τα προγράμματα και τις χρηματοδοτικές πηγές  από υπουργεία, ΕΣΠΑ, ΠΔΕ, Περιφέρεια και θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα από ίδιους πόρους.
Για το συνδυασμό μας, το μεγάλο στοίχημα είναι, να προσφέρουμε συνθήκες κοινωνικής συνοχής, οικονομικής ανάπτυξης, καινοτομίας, πολιτιστικής συνεργασίας και ποιότητας ζωής. Ο στρατηγικός μας στόχος είναι, ένας δήμος ανθρώπινος, ένας δήμος κοντά στον πολίτη. Γνωρίζουμε το παρόν σχεδιάζουμε το μέλλον.
Στην συνέχεια παρουσίασε τους πρώτους 25 υποψήφιους-ες του Συνδυασμού .

ΑΛΑΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΒΑΡΘΑΛΑΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΖΑΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ-ΑΓΡΟΤΗΣ
ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΛΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΑΛΕΣΗΣ ΦΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΔΑΠ
ΜΑΝΙΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΠΟΥΖΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΝΙΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΓΩΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠ. ΑΓΡΟΤΗΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΔΑΠ
ΠΕΛΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΠΕΛΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΠΙΚΑΣΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΗΒΑΣ
ΣΕΛΙΑΝΙΤΗ ΞΕΝΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠ. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΤΑΚΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΤΗΓΑΝΉ-ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Από το Γραφείο τύπου του Συνδυασμού <<ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ>>
Συνέχεια ΕΔΩ

95 σχόλια:

  1. Γιατί δεν κράτησε το λόγο του εξήγησε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν υπαρξει δευτερος γυρος ποιοι νομιζετε θα περασουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μας έλεγες και για ποιόν λόγο θέλεις να γίνεις δήμαρχος καλά θα ήταν! Απλά γιατί έτσι γουστάρεις ή έχεις κάποιους λόγους, κάποιο όραμα και αν ναι γιατί δεν το είπες και φαντάζεις ως μια κακή απομίμηση της δημοτικής αρχής της οποίας υπήρξες μέλος, διεκδίκησες την αρχηγία, έχασες την ψηφοφορία και έδωσες να χέρια χωρίς όμως σαν πολιτικός άντρας να σεβαστείς την δημοκρατία. Και αν έτσι συμπεριφέρθηκες στους συναδέλφους σου και δεν τους σεβάστηκες σε εμάς που μας ζητάς την ψήφος χωρίς να μας λές το γιατί πως θα συμπεριφερθείς. Τελικά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους απ΄ οτι φαίνεται το διαφορετικό δεν είσαι εσύ τεως αντιδήμαρχε που απλά θέλεις μεγαλύτερη καρέκλα για τον εαυτό σου και την παρεούλα σου και φυσικά μόνο νέο δεν είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αραπίτσα προχώρα μόνο εσύ κάνεις για δήμαρχος και εσύ θα βγείς. Α και να μη το ξεχάσω καλή πρωταπριλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ! Ο ΑΡΑΠΙΤΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ; ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ; ΕΔΩ Η ΑΛΛΗ, Η ΚΟΝΤΗ ΘΕΙΤΣΑ, ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. OYOY EINAI ETSI OPOS TS LES
      ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΛΙΑΡΤΕ ΣΕ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα κ. Αραπιτσα, μιας και ασχολήσε θα ξέρεις, θέλω να ρωτήσω κάτι, ένας δημότης μπορεί να πάρει έργο από Δήμο που Αντιδήμαρχος είναι αδελφός του και επίσης αν ο αδελφός του γίνει και δήμαρχος μπορεί να πάρει και μεγαλύτερο έργο; Ρωτάω όχι από πλευράς νομιμότητας αλλά από πολιτικής ΗΘΙΚΗΣ. Και επειδή είναι 1 Απριλίου μην απαντήσεις ψέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο μαύρο σε πρόσωπα που δεν έχουν μπεσα, που δεν τίμησαν το λόγο τους, που δε σεβάστηκαν αποτελέσματα ψηφοφορίας που προέκυψαν δημοκρατικά, που δεν μπόρεσαν να αποδεχθούν ότι απλώς έχασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ όλοι εσείς κρατάτε τον λόγο σας ε; Ο να μην τον χαρακτηρίσω όχι απλά δεν τον κρατάει αλλά σου λέει ααααα είναι θέμα συμβούλων δεν μπορώ να κάνω κάτι.Ενω γνωρίζεις καλά ότι είναι θέμα καθαρά δικό του.Γνωστη η καραμέλα αγαπητέ φίλε.....ο Αράπιτσας 8 χρόνια όχι απλά κράτησε τον λόγο του αλλά σας αναβάθμισε κιόλας.Προφανως κάτι εσείς του κάνατε για να φύγει.καλο μεσημέρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eχεις δίκιο έτσι είναι. Το βίωσαν όλοι και εντονότατα άλλωστε.
      Ολοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι άλλοι Αντιδήμαρχοι όταν είχαν διαφορετική άποψη απο εκείνον η τον τότε φίλο του Δήμαρχο η πρσοσφιλής έκφρασή του ξέρετε η φαντάζεστε ποιά ήταν .
      Είσαι βλάκας και λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ
      Εχουμε και συνέχεια και για τους 2 δήθεν αντιπάλους και μελλοντικούς διαχείριστες της εξουσίας του Δήμου

      Διαγραφή
  8. Δεν γίνεται ανανέωση με παλιά υλικά όπως και να κάνεις είναι φθαρμενα από το χρόνο και πρέπει να αλλάζουν με νέα από την αρχή έως το τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΝΕΑ; ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ; ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΤΕ. ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ. Η ΔΕ ΘΕΙΤΣΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΡΕ ΑΡΑΠΙΤΣΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ... ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ. ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΣΑΛΗΣ.

      Διαγραφή
    2. 3.26μμ μας δουλεύεις;;;; τι του λες του υποψήφιου αγόρι μου; ΠΡΟΧΏΡΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΊΣΑΙ ΜΠΕΣΑΛΗΣ;;; εσένα μπορεί να τη θέλει ο κ@λος σου τη κοροϊδία εμάς μας ρώτησες;

      Διαγραφή
  9. Θα μας πεις επιτέλους γιατί "πούλησες" τους άλλους και θες να κατέβεις μόνος σου;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι ρε.οραπιτσας σας πειραξε που δεν κρατησε τον λογο του οπως λετε.ενω ο αλλος που το παιζει μυξοπαρθενα δεν ξερει τιποτα.γιατι δεν βγαινει η παρθενοπη να πει τι συμφωνια ειχαν κανει; ρε ουστ υποκριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατσα και συμφωνίες ε; Είδατε που γράφω μέρες τώρα ότι είναι πλακάκια η δουλειά
      και το παχνίδι στημένο.
      Είναι σαν να βλέπεις σε αγώνα παίκτη να δένει τα κορδόνια στην σέντρα
      Ο ios ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ.

      Διαγραφή
  11. Το μέλλον αυτού του τόπου ΚΑΝΕΝΑ δεν απασχόλησε και ούτε απασχολεί.
    Αν κοιτάξετε πίσω σας θα δείτε πως με μια αδύναμη κλωστίτσα σας έχουν δέσει το πόδι και σας κρατούν [νομίζετε] σιδηροδέσμιους.
    Κάντε επιτέλους την επανάσταση σας στην ώρα της!
    Με μια απαλή κίνηση του ποδιού σας γκρεμίστε τις φρούδες ελπίδες που σας ταΐζουν και δέστε με θάρρος τη πραγματικότητα. Κόψτε την κλωστή της εξάρτησης και στείλτε τους επιτέλους αν όχι στα σπίτια τους,στις δουλειές τους που έχουν ξεχάσει να εργάζονται.
    Το διάβασα στην bloggοσφαίρα και νομίζω ότι ταιριάζει σαν γάντι στον Δήμο μας
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγκεκριμένα το διάβασα στο http://chistospanteleou.blogspot.com/2019/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διάβασα και εγώ ένα ωραίο αυτό:

    Η «πρώτη» του Αραπίτσα, ο «πήχης» στο «πάτωμα»

    Διαβάζοντας κανείς το δελτίο Τύπου της παράταξης του υποψήφιου δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργου Αραπίτσα που αναρτήθηκε στα blogs και αφορούσε στην πρώτη του δημόσια ανοιχτή εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι κατευθύνεις και ορισμένοι υποψήφιοι σύμβουλοι τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Ωστόσο αυτό που στο τέλος κυριαρχεί σε έναν συνειδητοποιημένο δημότη, πολίτη είναι αυτό της θλίψης αφού παρά τα 8 χρόνια θητείας ως Αντιδήμαρχος δείχνει ακόμα να «ψάχνει» και να «ψάχνεται» ορμώμενος από φιλοδοξία αφού είναι ξεκάθαρη η έλλειψη οράματος.

    «Δεσμευόμαστε ότι θα λέμε ΝΑΙ σε όσα ξέρουμε ότι γίνονται, αλλά για όσα δεν είμαστε σίγουροι δεν θα σας τα υποσχεθούμε», είπε μεταξύ άλλων. Σοβαρά; Αυτό έλειπε να δεσμευόταν ότι θα λέει… ψέματα!
    Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όλα τα προγράμματα και τις χρηματοδοτικές πηγές με στόχο καλύτερες συνθήκες για τον δημότη και παρουσίασε τους βασικούς άξονες που αφορούν στην καθημερινότητα, την πρόνοια, την διαχείριση, τον πολιτισμό και την ανάπτυξη.
    Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να διαφωνεί σε αυτά. Το ζήτημα είναι πως θα υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα διότι και ο πιο αφελής γνωρίζει πλέον ότι «μαγικό ραβδί» δεν υπάρχει και ούτε όλα λύονται με «ένα νόμο και ένα άρθρο». Όποιος το λέει αυτό λέει ψέματα. Όλοι πλέον ξέρουν ότι απαιτείται όραμα, συγκεκριμένες θέσεις και σχέδιο. Κάτι τέτοιο όμως δεν φάνηκε. Το μόνο που φάνηκε ήταν ότι θέλει να γίνει δήμαρχος, αυτό όμως αφορά τον ίδιο και όχι τους δημότες τους οποίους αφορά ο Δήμος.
    Φυσικά από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα ο δημότης» ακούστηκε και το κοινότυπο ότι στόχος είναι «Ένας δήμος κοντά στον πολίτη», σα να λέει ότι στόχος του τα προηγούμενα χρόνια ήταν άλλος.

    Ο «πήχης» λοιπόν δεν μπήκε ψηλά τοποθετήθηκε στο «πάτωμα». Γι΄ αυτό και η θλίψη. Ο «πήχης» πρέπει να μπαίνει ψηλά και ας τον χτυπάμε και ας πέφτει, έτσι μόνο θα πηγαίνουμε ψηλότερα. Το να τον ρίχνουμε στο «πάτωμα» και να περνάμε από πάνω του με κωλοτούμπες και πανηγυρίζοντας δεν προσφέρει τίποτα και σίγουρα δεν δίνει καμία προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.
    Θα μου πείτε «γιατί, η παρούσα δημοτική αρχή έχει όραμα;». Ναι έχει! Το λέω αυτό έχοντας (πρώτος, όχι μόνος) ασκήσει στην δημοτική αρχή του Γιώργου Ντασιώτη πολύ έντονη κριτική από την πρώτη μέρα. Όταν άλλοι που σήμερα βάζουν… πρώτα τον δημότη έκαναν τον «κινέζο», όταν ο ίδιος ο δήμαρχος προς τιμήν του δέχθηκε κάποια λάθη και μάλιστα τα διόρθωσε. Ωστόσο δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω ότι πέρα από την καθημερινότητα είχε και έχει όραμα. Δεν είναι του παρόντος και δεν θα μακρηγορήσω. Δεν μπορώ όμως να μην του αναγνωρίσω για παράδειγμα ότι αγωνίζεται με θετικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα να μπει ο δήμος έστω σε κάποια «γωνίτσα» του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Νέοι άνθρωποι, ιδέες, αντιλήψεις, πολισμός! Όταν για άλλους αυτό ήταν και είναι… αδιανόητο. Καλή η καθημερινότητα ωστόσο το όραμα κάνει την διαφορά ειδικά στις μέρες μας, στις μέρες της κρίσης.

    Και επειδή δεν θέλω να θεωρηθεί ότι διεκδικώ την «πατρότητα» της κριτικής, (άλλωστε όπως είπα ήμουν ο πρώτος, όχι ο μόνος) κριτική τα προηγούμενα χρόνια άσκησε αλλά και ασκεί στη δημοτική αρχή έντονα η «Λαϊκή Συσπείρωση» και μάλιστα με αξιοσημείωτα αποτελέσματα αποτελώντας τον πυλώνα όπου βασίστηκαν τα λαϊκά στρώματα. Εδώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στην υποψηφιότητα του Γιώργου Μπούτσικου που ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος δήμαρχος κάνει την διαφορά. Πρόκειται για μια πραγματικά ξεχωριστή φωνή, μια διαφορετική πρόταση που πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει, είτε συμφωνούμε με αυτή είτε διαφωνούμε.

    Καταλήγοντας για να μην αδικήσω κανέναν, υπάρχει στον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων ακόμα μια υποψηφιότητα. Μια νέα επιστήμονας η Ελένη Καλπούζου διεκδικεί το δήμο ως υποψήφια Δήμαρχος με βασικό στόχο την χάραξη μιας νέας πορείας, «βασισμένης στην διαφάνεια, στην όρεξη για δουλειά, στην δημιουργικότητα, στην αγάπη για τα παιδιά μας και τον τόπο μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι οι αναγνώστες του περμισσου να ζήτησαν πολιτική καθοδηγηση ειδικά από κάποιον που είναι ανώνυμος.Οι άνθρωποι αγαπητέ μου έχουν κρίση και κρίνουν αλλά μάλλον θα είσαι από αυτούς που θάβουν καθώς πίνουν τον καφέ τους στο καφενείο εκ του ασφαλούς.Καποιοι άνθρωποι σίγουρα δεν γεννήθηκαν πολιτικοί σίγουρα δεν σπούδασαν στο κομμάτι αυτό ....Αλλά είχαν την διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά.Η ομιλία του Γιώργου Αραπίτσα έδειξε σε όλους την πείρα και την γνώση του το πρακτικό κομμάτι του Δήμου.Ναι αγαπητέ μου γιατί είμαι μαμά με παιδιά και θέλω να ζω σε μια αξιοπρέπεια πόλη.Αντι λοιπόν να σοφιζεσαι και να χειραγωγεις την κοινή γνώμη αντε στο καλό σου άνθρωπε μου .

      Διαγραφή
    2. Είμαι ένας μπαμπάς με παιδιά και θέλω να μάθω για ποιον λόγο θέλει να γίνει δήμαρχος!!!

      Διαγραφή
    3. @9.01 αγαπητή μανούλα (#not), από πού να το πιάσει κανείς; Από το ότι ψεγεις κάποιον σχολιαστή για ανωνυμία, ενώ κάνεις το ίδιο, από τον ανύπαρκτο ειρμό της σκέψης σου (είσαι μητέρα με παιδιά, άρα θα ψηφίσεις Γ.Α., σα να λέμε ο αστυνομικός είναι μπουζούκι), από το ότι θέλεις να ζεις σε μια 'αξιοπρέπεια' πόλη;;; Δεν ξέρω πια τι πίνεις.

      Διαγραφή
    4. 10.13μμ. Ασφάλεια θέλω για τα παιδιά μου καλέ μου φίλε.Εσυ ψηφησε ότι θέλεις. Εφόσον δεν μπορείς να κατανοήσεις ένα κειμενακι μικρό τα πολιτικα θα σου φαίνονται πολύ δύσκολα να μπουν στο μυαλουδακι σου.Ο Αράπιτσας έτρεχε για τον δήμο πάντα. Μάθε να κατανοείτε πρώτα κάτι και μετά μίλα .

      Διαγραφή
    5. Μάθε ορθογραφία πρώτα εσύ και άσε τους άλλους. Γλυκύτατη μανούλα. Άκου ψηφΗσε.

      Διαγραφή
  14. Πώς αλλάζει η εξουσία τον άνθρωπο... Ζητά να ψηφιστεί για δήμαρχος ο άνθρωπος, που δεν τίμησε το λόγο του. Που δεν άντεξε να είναι δεύτερος, στη σκιά κάποιου άλλου. Τσίπα δεν έχει πάνω του; Ωραίο παράδειγμα για τους μαθητές του. Όλα για την καρέκλα, για τη ματαιοδοξία, για τον εγωισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω ο κ@ντος εε? υπόδικος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο θέμα του βιολογικού καθαρισμού Θεσσπιών, μόκο για το θέμα της κλοπής άμμου στο Δημοτικού αμμορυχείο στην περιοχή στενή για 2,5 χρονια από αδερφό αντιδημάρχου του κ@ντού που είναι ακόμη στη θέση του, είναι παράδειγμα για τους μαθητές?
      Βρε σαν δεν ντέπεστε λέω εγώ, δέστε το ήθος και το ποιόν αυτού (κ@ντου) που υποστηρίζετε και μετά να μιλάτε και να λασπολογείτε όπως συνηθιζετε να κάνετε.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΊΝΕΙ Η ΝΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

      Διαγραφή
    3. Αυτός λοιπόν ο αντιδήμαρχος οχι μόνο είναι στη θέση του αλλά τον εχει 7 χρόνια σερί... Και μετά μιλούσε ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ... ΗΘΕΛΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΚΛΙΚΑ......ΑΙΣΧΟΣ... Να γιατί έφυγαν όλλοι... Εδω πάντος στίς θεσπιές στο δεύτερο γύρο (αν περάσει φυσικά ο απερχόμενος) θα πάθει μεγάλη νίλα και το ξέρει πολύ καλά.........Και δεν μιλάμε για Νεοχώρι Μαυρομμάτι και λεοντάρι που απο το πρώτο γύρο η διαφορά θα είναι μεγάλη..........
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...................

      Διαγραφή
    4. Το λόγο του γιατί δεν τον κράτησε; Θα μας πεις;

      Διαγραφή
  15. Απίστευτος ο υποψήφιος. Στο 6.40 περίπου του βίντεο λέει "" ευθύνη, ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ.. κτλ"" είναι οι αρχές που μας διέπουν. ΡΕΕΕΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβερές ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ από τον επί οκτώ συνεχομενα έτη ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ και ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΔΉΜΑΡΧΟ.
      1.αδεσποτα.θα ευαισθητοποιησουμε τον κόσμο.
      2.θα καθαρίζουμε τα νεκροταφεία πιο συχνά.
      3.θα κουρεύουμε το γκαζόν στους κοινόχρηστους χώρους.
      4.οι λάμπες που θα αγοράζουμε θα είναι Led (Ακακιεεεε).
      5.θα στειλω τους υπαλλήλους σε ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.

      ΕΡΏΤΗΣΗ 1. Κ. Υποψηφιε αυτά που πανηγυρικά εξαγγελετε είναι αφήγημα για να πας σε εκλογές; είναι θεμα να τα αναφέρεις σε ομιλία;; Μήπως Είναι απλά αρμοδιότητες υπαλλήλων, τους οποίους όμως πρέπει να εμπιστεύεσαι.
      ΕΡΏΤΗΣΗ 2.θα θέλαμε να μάθουμε τι σε εμπόδισε στα οκτώ χρόνια που είχες άπειρες αρμοδιότητες, να καθαρίσεις τα νεκροταφεία και τα γκαζόν η να ευαίσθητο ποιήσεις τον κόσμο για τα αδέσποτα;
      Και το χειρότερο.. Οκτώ χρόνια διοικητικός Αντιδήμαρχος και εξαγγελίες πως θα εκσυγχρονισεις και θα εκπαιδεύσεις τις υπηρεσίες που ήσουν υπεύθυνος αν γίνεις Δήμαρχος;; Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι εξαγγελία υποψήφιου Δημάρχου αλλά ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ απερχόμενου ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. (εσύ τα λες)

      ΠΡΌΤΑΣΗ. Κ. Υποψηφιε αν αυτό είναι το όραμα σου για το Δήμο τότε άλλαξε το όνομα του συνδυασμού σου και πεστον ΠΡΏΤΑ Η ΚΑΡΈΚΛΑ.

      Υ. Γ. υπάρχουν άπειρα μαργαριτάρια σε αυτό το κείμενο, αν δε βαρεθώ θα επανέλθω.

      Διαγραφή
    2. Θα φτιάξεις τις παιδικές χαρές, τις αυλές των σχολείων και τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα έχουν και πρόσβαση για ΑΜΕΑ. Καλά ψέματα μας έλεγες ότι τα φτιάξατε η ψέματα μας λες τώρα;;; ότι και αν ισχύει εσύ εκτίθεσαι

      Διαγραφή
    3. Που νομίζετε ότι ζείτε;Τι ακριβώς ζητάτε από έναν υποψήφιο;Αυτά που είπε φυσικά και πρέπει να γίνουν;Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Ότι όλοι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία θαβετε.Αφου είστε τόσο μάγκες λοιπόν γιατί κανένας από εσάς δεν ήρθε από στην ομιλία του κ.Αραπιτσα να του πει αυτά που γράφετε;Να σας πληροφορήσω και κάτι που δεν το ξέρετε ότι οι άνθρωποι που αξίζουν η πορεία θα τους δικαιώσει.Οσο και λάσπη να δεχτούν,το θέμα δεν είναι οι υποψήφιοι αλλά η κουλτούρα η δική σας αγαπητοί μου.Πραγματικα τους λυπάμαι τους υποψήφιους που έχουν να κάνουν και να διοικήσουν μια υποκουλτούρα σαν και την δικοί σας.

      Διαγραφή
    4. Όχι, δεν είναι θέμα λάσπης. Είχε δώσει το λόγο του και δεν τον κράτησε. Τόσο απλά. Εμένα αυτό με αηδιάζει. Ακόμα κι αν αντιπαθώ τον άλλον υποψήφιο, αυτόν δε θα τον ψήφιζα ποτέ λόγω έλλειψης μπεσας. Σαν παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι και κλαίει. Δε με έβγαλες, παράταξή μου, πρώτο; Θα κάνω δική μου παράταξη. Και αυτοί οι άνθρωποι διδάσκουν μικρά παιδιά.

      Διαγραφή
  16. ΟΞΥΜΩΡΟ ΣΧΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΓΕΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΡΑΜΑΤΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ
    ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ Ν0 1 ΚΙ Νο2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε σεις μου αρέσει που τον ρωτάτε να απαντήσει, πότε σας απάντησε, πότε σας έδωσε σημασία, πότε σας εξήγησε;;;; Η σιωπή του προς απάντησή σας. Και κάτι ακόμα για ορισμένους και ορισμένες που τους πειράζει η άλλη άποψη και η κριτική. Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να ζητούν την κριτική και τον έλεγχο και οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να τον ασκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εν τω μεταξύ το όνομα της παράταξης πόσο τετριμμένο; Πόσο ανεμπνευστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι ελεύθεροι επαγγελματίες. Ντρέπονται να πουν κρεοπωλες κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ούτε στα σχόλια δεν "τραβάει", ανακοίνωση ονομάτων με 30 σχόλια, όταν η πομόνα και ο κρουνός έφταναν τα 100 χαχαχα!!! Μην... τρελαίνεστε ένα αστείο είπα να ευθυμήσουμε λίγο έτσι για χαλάρωση, γιατί βλέπω μεγάλο σφίξιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κι αν δε βγει, θα του πάρουμε μια καρέκλα από τα jumbo να παίζει. Απλώς αυτό που θα έχει χάσει οριστικά, θα είναι η τιμή, η υπόληψη, η μπέσα του, η δύναμη του λόγου, της τιμής και του 'δίνω τα χέρια με κάποιον'. Άντε τώρα να πάει να μιλήσει στα παιδιά για ήθος, συναγωνισμό, άμιλλα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμασέτην για τον φίλο σου τον κοντό που θα του λείψει σύντομα, καρεκλοεξάρτηση βλέπεις.

      Διαγραφή
    2. Για όλα τα υπόλοιπα κουβέντα; Λέξη για την ταμπακιέρα; Ζητάει ψήφο, ζητάει να τον εμπιστευτούμε, όταν ο ίδιος πατάει το λόγο του; Θα τον ακολουθεί πάντα αυτό, το ξέρει, το ξέρετε, το ξέρουμε.

      Διαγραφή
    3. Σου έγταψα πιο επάνω 5.36μ.μ γιατί βλέπω ότι ο ίδιος γράφεις με διαφορετικό τρόπο τα ίδια και τα ίδια . Λοιπόν για την ταμπακιέρα και γιατί κόπτεσε όπως εσύ λες για τα παιδιά, διάβασε και αυτό που έγραψα πιο επάνω για να δείς πόσο υποκριτική είναι η επαναλαμβανόμενη αναρτησή του. Στο κάνω copy εδώ.
      "ενω ο κ@ντος εε? υπόδικος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο θέμα του βιολογικού καθαρισμού Θεσσπιών, μόκο για το θέμα της κλοπής άμμου στο Δημοτικού αμμορυχείο στην περιοχή στενή για 2,5 χρονια από αδερφό αντιδημάρχου του κ@ντού που είναι ακόμη στη θέση του, είναι παράδειγμα για τους μαθητές?
      Βρε σαν δεν ντέπεστε λέω εγώ, δέστε το ήθος και το ποιόν αυτού (κ@ντου) που υποστηρίζετε και μετά να μιλάτε και να λασπολογείτε όπως συνηθιζετε να κάνετε."

      Διαγραφή
    4. Ωχ Θεέ μου, πάλι με τον ανορθόγραφο από την πόλη έρχομαι μπλέξαμε. Άντε, στείλε τώρα το πρότυπό σου, τον επίδοξο δήμαρχο, να μιλήσει στα παιδιά για τη χαρά της συμμετοχής και για το ότι η πρωτιά δεν είναι αυτοσκοπός. Χαχαχα

      Διαγραφή
  22. Εσεις που γραφετε οτι για το ενα που δεν εγινε φταιει ο αραπιτσας γιατο αλλο ο ιδιος για ολα ο αραπιτσας. Μια απορια εχω. Δημαρχο ειχαμε; συνεχιζουμε να εχουμε; γιατι αν εκαναν κουμαντο οι αντιδημαρχοι συμαινει οτι ο δημαρχος ηταν ανικανος να διοικηση και ηταν μονο για φωτογραφιες.οποτε σπιτι του και γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτηση quiz το πρώτο δημοτικό σχολείο Αλιάρτου γιατί το γέμισαν με γύφτους και το δεύτερο δεν έχει κανέναν; Ερώτηση 2 ο Δήμαρχος γνωρίζει τι γίνεται η όπως συνήθως το παίζει ιστορία αμαρτωλή;Ερώτηση 3 για ποιο λόγο το μπάσκετ έχει εδραιωθεί στο κλειστό γυμναστήριο και καμιά άλλη δραστηριότητα δεν γινεται εκεί; Ο δήμαρχος τα γνωρίζει αυτά; Ξέρετε εγώ τι λεωωωωωωω όσο τα ανακατεύουμε τόσο βρωμάνε.

      Διαγραφή
    2. Έχει δίκιο ο 8.14μμ. έχει γεμίσει γυφταριο καημένα παιδιά έγινε ειδικό σχολείο για τα υπόλοιπα παιδάκια.Ειμσι μαμά με 3,παιδιά και ξέρω τι γίνεται από πρώτο χέρι.Αισχος.

      Διαγραφή
    3. κοντε εχεις εξαπολυσει τα τσανακια σου για ψηφο στους συνοικισμους των τσιγγανων. Όλα μαθαινονται κοντε.Τώρα δικαιολογειται, η απαθεια σου στο ξεφυτρωμα της μιας παραγκας μετα την αλλη, ιδιαίτερα περσι και φετος. Ο κοσμος ομως δεν τρωει κουτοχορτο...

      Διαγραφή
  23. Ενω ο κοντος ε με την αληθεια κοι.οταν και ξυπναγε.ενοια το ειχε μην πει ψεμα και τον κακοχαρακτηρισουν. Ρε ουστ.που ειχε αναγαγει το ψεμα σε επιστημη.που στις 10 κουβεντες που ελεγε οι 11 ηταν ψεμα. Ναι για τον κοντο μιλαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δήμαρχο είχαμε και έχουμε, η διαφορά είναι οτι ο δήμαρχος έβγαινε και βγαίνει μπροστά και στα καλά και στα δύσκολα, ο άλλος ήταν μπροστά μόνο στα καλά και και σταματάω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1. Είναι ψέματα οτι ήθελε ψηφοφορία στο συνδυασμό;
    2. είναι ψέματα οτι ήθελε μυστική;
    3. είναι ψέματα οτι έχασε απο τον δήμαρχο στην ψηφοφορία πανηγυρικά;
    4. είναι ψέματα οτι δέχθηκε το αποτέλεσμα και την ήττα του και ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ με τον δήμαρχο μπροστά σε όλους και μετά έκανε κωλοτούμπα;
    Ή
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    Και πείτε την Αλήθεια η πρωταπριλιά πέρασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοιράζεις πόνο και μ' αρέσει!

      Διαγραφή
    2. Ο κοντός δεν κράτησε το λόγο του την προηγούμενη θητεία και ξέρει αυτός.....το γιατί.παρα πολύ καλά....

      Διαγραφή
  26. Ακόμα και αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για τα δημοτικά, φρόντισε ο αλλά λέω κι άλλα κάνω να τους στείλει στον νυν δήμαρχο. Και τον κανένα θα ψήφιζα αρκεί να μην ψηφίσω τον άνθρωπο που αρνείται να δεχτεί ότι ήρθε δεύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα ποιοι είναι στο 1ο δάσκαλοι και μετά μιλάς φίλε.Ψηφε ψηφε που θα τον βρω;;;;;;;;;Κρίνεις ρε μάγκα από μια ψηφοφορια;Τα λαμογιετ τα άλλα δεν τα κιαλαρεις;;;;;ψήφισε Πάολα ρεμεγαλε.

      Διαγραφή
    2. Γιατί συγχυζεσαι καλε μου; Πονας καπου;

      Διαγραφή
    3. Κανείς δεν κρίνει την ψηφοφορία, την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ όμως την κρίνουν όλοι και η συμπεριφορά να ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ και μετά να κάνεις... κωλοτούμπα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, αν αυτά κάνει στους πρώην φίλους του τώρα, φαντάσου τι θα κάνει στον κοσμάκο αύριο... Για κάντο... εικόνα!!! Ούτε να το σκεφτεί κανείς δεν μπορεί...

      Διαγραφή
    4. Πράγματι εμετική συμπεριφορά. Αυτό λέμε και αυτό συζητάμε. Τίποτα περισσότερο.

      Διαγραφή
    5. Τα 8 χρόνια ρε μάγκες δεν την ψαχουλευετε πως ήταν;Κάτι αντρικιο έχετε να πείτε η φύκια και μεταξωτές κορδέλες θα μας πείτε; Σακουλευτητε λίγο την δουλειά.

      Διαγραφή
  27. Ο κοντός είναι έτσι κ ο ψηλός είναι αλλιώς εμείς στον δήμο Αλιάρτου λοιπόν θα ψηφίσουμε αυτόν που θα βοηθήσει περισσότερο τους δημότες.Ολοι τους ξέρουμε ποιοι είναι.Το θέμα είναι τι κρίνουμε το πώς είναι σαν άνθρωποι η ποιος υπερτερούσε στην δουλειά του για το δικό μας συμφέρον; Αλήθεια οι άλλοι οι αντιδήμαρχοι του Κοντού που είναι οι παλιοί ντεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ψηλοί,κοντοί, αδύνατοι, χοντροί όλοι καλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάπου εδώ η μπάλα χάνεται αν βάλεις τη λογική να το αναλύσει. Δεν χάνεται όμως αν λάβει κανείς υπ΄ όψιν ότι οι μεταγραφές ηχηρών και πολύχρωμων ονομάτων γινόταν αλλά και γίνεται με ανταλλάγματα. Τί μου δίνεις για να έρθω; Προσέξτε όχι ικανών και δοκιμασμένων αλλά ηχηρών και πολύχρωμων όπως το διαβάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το βασικό όμως που και αυτό θα το πληρώσει ο τόπος, να μου το θυμηθείτε, είναι ότι με το νέο εκλογικό νόμο θα χρειαστεί να υπάρξει συνεργασία. Με ποιο τρόπο μπορεί να επιτευχθεί μια συνεργασία από δυο πλευρές εξ΄ ίσου ανίκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε τι διαβαζουμε.συσταση εγληματικης οργανωσης εκβιασμοι ψηφοφορων κ.λ.π. διαβαζοντας τα νομιζεις οτι ειναι η κοζα νοστρα.μηπως οι διοικουντες εχουν καποια απαντηση; για να μαθουμε και εμεις ποιος εκβιαζει ποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O KAΛYTEΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΑΜΟΡΥΧΕΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΣΠΙΩΝ ΚΡΟΥΝΟΙ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΠΙΛΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ
      ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΠΕΤΑ

      Διαγραφή
  32. Βλέπετε κανείς μας δεν κάθεται [μάλλον δεν τρέχει να παραμυθιάζει συμπολίτες, με ανύπαρκτη προσφορά στα ΚΟΙΝΑ, για άγρα ψήφων] όλοι έχουμε ξανοιχτεί να δούμε τι μπορούμε να προσφέρουμε στον τόπο, στους συμπολίτες μας. Δεν θέλουμε πολίτες δεσμώτες αλλά σκεπτόμενους και κυρίως σκεπτόμενους το σύνολο και όχι μόνο τον εαυτό του και την οικογένειά του.
    Πάει! Αυτή η σκέψη που μας έφερε σ΄ αυτή την άθλια θέση, πέθανε. Αν θέλουμε να φέρουμε τον τόπο στην παλιά αίγλη του, πρέπει όλοι να συστρατευτούμε στο ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΝΑΓΙΑ. Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

      Διαγραφή
  33. Ανωνυμε 5:40 αυτα που λες δεν ειναι αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κοντέ τι μαθαίνω; Αλλάξατε λογιστή στην Δημοτική επιχείρηση (ΔΗΚΕΑΛ) μετά απο 4,5 χρόνια, 2 μήνες πριν απο τις εκλογές με την διαμεσολάβηση του νέου σου αντιδημάρχου;
    Ποια σχέση συνδέει τον νέο σου αντιδήμαρχο με το άτομο που ανέλαβε τα λογιστικά της ΔΗΚΕΑΛ;
    Γιατί αν ισχύουν αυτά που μαθαίνω, μιλάμε για δι@πλεκομεν@@ καταστάσεις λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
    Θα επανέλθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. το ενδεχομενο να ειχε συναινεσει ο πρωην αντιδημαρχος υπαρχει;
    ψαξου και μετα να πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τα δήθεν ενδεχόμενα , εδώ μιλούν οι πράξεις.

      Διαγραφή
    2. Το ίδιο λέμε αλλά μαλλον σε πονάει snake του Δήμου

      Διαγραφή
  36. Ο νεος λογιστης της ΔΗΚΕΑΛ μπηκε τον Ιανουαριο οταν αντιδημαρχος ηταν ο κος Αραπιτσας οπου και υπεγραψε την συμβαση !!!! Ο νεος αντιδημαρχος μπηκε τελος φλεβαρη αν δεν κανω λαθος....αλλα για ολα τα στραβα θα φταιει ο νεος απο εδω και περα. Θα επανελθω και εγω ομως να εχεις τον νου σου και να ρωτας....οι ερωτησεις ειναι δωρεαν! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο ψεματα σκιζεις. Ο ΚΟΝΤΟΣ ο ιδιος εισαι, ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ δηλ, ή ατομο της σχολης του κοντου;

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ? ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΨΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ.ΕΠΙΣΕΙΣ Ο ΨΗΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ? ΧΑΧΑ!

      Διαγραφή
  37. Αχχχχ τι θα δούμε ακόμη.! Τώρα θα τα βάλουν και με τον νέο αντιδήμαρχο που ενελαβε στην ουρά τον γάιδαρο. Μήπως φοβούνται μην είναι καλύτερος από τον ψηλό; Γιατί τόσα χρόνια δεν είδαμε και κανέναν άλλον να έχουμε άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο νέος αντιδήμαρχος λογικό να είναι η ουρά μιας αντιδημαρχίας στο τέλος της... να μην εξελιχθεί σε ουρά του κοντού ειναι το επίφοβο αν δεν εχει συμβεί ήδη. Οψόμεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανωνυμε 12:01μ.μ. Καλέ τώρα έμαθες για το νέο λογιστή της ΔΗΚΕΑΛ? Αφού γνωρίζεις ακριβώς την θητεία του προηγούμενου λογιστή από Λιβαδειά (4,5 χρόνια)θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν ότι η σύμβαση κάθε λογιστή είναι ετήσια,ξεκινά 01/01 κάθε έτους και λήγει 31/12 του ίδιου έτους.Ο νέος λογιστής έκλεισε την συνεργασία με την επιχείρηση Νοέμβριο με Δεκέμβριο 2018 λογικά! Οπότε εσύ κοιμήθηκες λίγο και ξύπνησες 2 μήνες πριν τις εκλογές να κατηγορήσεις το νέο λογιστή και το νέο αντιδήμαρχο!Δήμος και ΔΗΚΕΑΛ είπαν να δώσουν αρμοδιότητες σε νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και είναι άψογοι επαγγελματίες.(μιλάω εκ πειρας έχω συνεργασία και με τους δύο.)Κάτι ακόμη κάηκαν μάλλον από τους παλιούς λογιστές -αντιδημαρχους και είπαν να συνεργαστούν με ΝΕΟΥΣ!!!Όσο για την σχέση που έχουν το μέλλον θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ? ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ (ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ) ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ?
      ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ? ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΗΚΕΑΛ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΦΑΓΑΝΕ, ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΑΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΑΠΙΤΣΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΟΠΟΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ.

      Διαγραφή
    3. Τώρα πιστεύω πραγματικά ότι κοιμασαι!!!!!εσύ μίλησες για αλλαγή λογιστή μετά από 4.5 χρόνια εγώ απλά προσδιόρισα την έδρα του!!!!!hello !!!!!!αλλά τι να πεις στις 4 :00 τα μεσάνυχτα μάλλον είσαι σε απόγνωση.......!!!έχεις χάσει τον ύπνο σου μεγάλε/η και αυτό δείχνει την ανασφαλεια που σε διακατεχει!!!!!

      Διαγραφή
    4. Η ΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η΄ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ; ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...

      Διαγραφή
    5. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!!!!!!μα πεντακάθαρος όμως!!!!!!οπότε θες μιλάμε και πιο ανοιχτά!!!!!

      Διαγραφή
    6. ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ ΥΠΟΔΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΣΠΙΩΝ, ΚΛΟΠΗ ΑΜΜΟΥ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ(ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ;) ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ..
      ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ.

      Διαγραφή
  40. Ρε τάπα το ίδιο μοτίβο ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ταπα είσαι εσύ αμόρφωτε μου έρχεται να κάνω εμετό επάνω σου . Και μετά λέτε για καρέκλες εσύ με τόσο χολή που ρίχνεις θέλεις να μου πεις ότι θέλεις σκαμπό η κανένα παγκάκι; Και πάρτο χαμπάρι ότι και να κάνεις Δήμαρχο έχουμε ! Δεν θέλουμε αλλον. Θα στο αποδείξω πολυ σύντομα σε λιγότερο από 2μηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζάμπα χαλιέσαι τόσο πολύ και δίνεις αξία στο αμόρφωτο απολειφαδι.

      Διαγραφή
  42. Διαβάζωντας τα θέματα που θα συζητηθούν στο ΔΣ την Παρασκευή 5/4ξεχωρισα αυτό που αναφέρεται στην ανανέωση της προθεσμίας της6ης κατά σειρά και η οποία αναφέρεται στο αποχετευτικό Αλιάρτου και αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα τελειώση αυτό το πολύπαθο εργο; Γιατί τόση ανοχή; Τι είναι αυτό που τους αναγκάζει να σέρνονται σε αυτές τις επιλογές; Αν δεν κάνω λάθος η ημερομηνία παράδοσης του έργου ήταν η 30/12/2015 Πέστε κ Δήμαρχε τι είναι αυτό που σας αναγκάζει να δινεται την μια προθεσμία μετά την άλλη;Ποτέ επιτέλους θα βρητε το θάρρος να.ομολογησεται ότι σας είναι αδιανόητη η αποκοπή του ομφάλιου λόρου από τον εργολάβο;Και πως να το κάνετε αφού ξέρετε ότι αυτό θα είναι το κύκνει άσμα Αλλά όπως λέει και ο λαός ότι ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΚΟΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις ερωτήσεις σου ποτέ και πότε η απάντηση είναι όταν μάθεις να γράφεις. Εντάξει δε θα γίνεις τζιμανι σε αυτήν την ηλικία αλλά τουλάχιστον να μάθεις δυο βασικά πράγματα. Να μη στραβωνεις αυτόν που σε διαβάζει.

      Διαγραφή
    2. Το ξεστραβωμα σου το γνωρίζουμε , ειναι συχνο φαινομενο οταν δεν θες να απαντησεις σε κατι, η σε ενοχλει κατι που γραφεται. Και το χρησιμοποιηεις πάντα με δηθεν κριτικη διαθεση για τα όποια ορθογραφικα λαθη, προσπαθωντας να απαξιωσεις τον αλλο. Για την ταμπακιερα ομως δεν μας ειπες τιποτα...

      Διαγραφή
    3. Έλα πες. Ποιος σε βοήθησε να το γράψεις χωρίς λάθη ������;

      Διαγραφή
  43. Με τους Γύφτους στο 1οΔημοτικο Αλιαρτουυυυυυυ ρεεεε τι θα γίνει; Θα πάω στον υπουργό Παιδείας. Για τους ψήφους γαμωτο σας τα παιδιά να αναγκάζονται να ακούν μάθημα μικρότερης τάξης γιατι είναι γλυφτακια στην ίδια τάξη που δεν καταλαβαίνουν.Πως θα πάνε τα παιδιά αυτά στο Γυμνάσιο; Κύριε Δήμαρχε το γνωρίζεις αυτό;Η ξαφνικά αγαπάμε γύφτους;;;;;;;; Κοίτα ένα μεσημέρι τι γίνεται στο σχολείο;Μπες σε ένα τμήμα μέσα τις κρύες μέρες και αν αντέξεις πάνω από 10λεπτα μέσα εγώ θα κάνω κολοτουμπες. Αυτό είναι θέμα στο ΔΣ ναι να έχουμε γύφτους αλλά με προϋποθέσεις.Οχι με ψείρες,όχι να βρωμάνε,όχι 5χρονια μεγαλύτερους σε ηλικία .Το γνωριζεται ότι τα παντρεύουν από μικρά ,γνωρίζεται ότι έχει άλλη σεξουαλική ωρίμανση από ένα παιδί όχι ρωμα; Βρείτε λύση.....αλλά τι λέω; Σε λίγους μήνες δεν θα είναι δικό σας θέμα .Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΟΥΙΖ για όλους τους λύτες ποιός έδινε βεβαιώσεις για παιδιά που ενώ βάσει διαμονής πηγαίνουν στο 1ο και τα έστελνε στο 2ο΄;
    Αναμένω απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κλωςα μουγκα ε;

      Διαγραφή
    2. Ποιος έδινε;Για πες μας.Τι νόμος υπάρχει για τους Ρωμα;Πως γινεται να είναι έτσι ένα σχολείο μπαχαλο;Οι δάσκαλοι του Δημοτικού δεν αντιδρούν;Γιατί τα παιδιά να είναι τόσο σε ασχημη θέση;

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ