Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Βραβείο Ομαδικότητας για το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ακραιφνίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

«Βραβείο Ομαδικότητας για το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ακραιφνίου στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019»
Με μεγάλη επιτυχία και  πρωτόγνωρες εμπειρίες γύρισε η ομάδα «ΑΠΤΟΗΤΟΙ» του  Γυμνάσιου και Λυκειακών Τάξεων Ακραιφνίου που συμμετείχε στην Ανοικτή κατηγορία Λυκείου  “Smart Cities” του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα υλοποίησε το Project "RED ACRO -BUS" με θέμα  «Αυτοματοποίηση μέσων μαζικής συγκοινωνίας , με χρήση αυτόματης πλοήγησης αυτόματης επιβίβασης , τηλεειδοποίησης επιβατών και εντοπισμού θέσης μέσου»
Τα παιδιά κατάφεραν να καταλάβουν  την 17η  θέση στην τελική κατάταξη της κατηγορίας , ανάμεσα σε 68 διαγωνιζόμενες ομάδες , και να είναι επάξια η πρώτη ομάδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην συγκεκριμένη κατηγορία και η μοναδική στην πρώτη 20αδα.
Η ομάδα που κέρδισε το βραβείο ομαδικότητας αποτελείται από τους μαθητές Δήμο Κασκαβελιώτη , Γιώργο Κόλλια, , Άγγελο Μπαμπέκο, Γεράσιμο Παυλιώτη , Χρήστο Τσιάμη, Θοδωρή Τσιάμη Κωνσταντίνο Ψυχούλα,  με προπονητή τον καθηγητή τους κ. Μανώλη Κεσσόγλου.
Τα συγχαρητήρια όμως, ανήκουν σε όλους τους μαθητές του Σχολείου και σε όλη την Σχολική κοινότητα που βοήθησε στην υλοποίηση του εγχειρήματος. Τέτοιες προσπάθειες φανερώνουν το απόθεμα δυναμισμού που κρύβουν τα "Μεγάλα- Μικρά Σχολεία" και αξίζουν να έχουν μόνο αρωγούς στην δύσκολη προσπάθειά τους , όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν είτε θεσμικά είτε από καλή διάθεση και μόνο.


Tα Τελικά Αποτελέσματα Διαγωνισμού από την WRO HELLAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ