Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Σοκ στη Θήβα: Χειροπέδες σε παιδίατρο για ασέλγεια σε 8χρονη

Η μικρούλα εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο όπου αποκάλυψε ανατριχιαστικές πράξεις σε βάρος της από το γιατρό.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται από τη Θήβα για τη σύλληψη γιατρού, Δ/ντη της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θηβών, για ασέλγεια σε 8χρονο κοριτσάκι.

Το περιστατικό φέρεται να έχει τελεστεί το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (23/4) όταν ο γιατρός κλήθηκε να εξετάσει το 8χρονο κοριτσάκι.

Όπως αποκάλυψε η μικρούλα στη μαμά της, ο 64χρονος γιατρός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία της 40χρονης μητέρας στους αστυνομικούς, έβαλε το κοριτσάκι να του θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα!

Το παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο όπου υποστήριξε τις ίδιες ανατριχιαστικές πράξεις, με την αστυνομία να προχωρά λίγο πριν τη 1:00' το μεσημέρι στη σύλληψη του γιατρού με τη διαδικασία του αυτοφώρου και με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη.

Η υπόθεση φυσικά διερευνάται ωστόσο η κατηγορία από μόνη της έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και ειδικά στον ιατρικό κόσμο.
lamiareport.gr

3 σχόλια:

  1. Καλυτερα να δημοσειευεται και το ονομα απο τετοιου ειδους ανθρωπους για μπορουν οι γονεις να προστατευουν τα παιδια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να υπάρχει κρεμάλα στην πλατεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ