Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Εντυπωσιακή η «πρώτη» του υποψηφίου Δημάρχου Θηβαίων Γρηγόρη Παπαβασιλείου-ΒΙΝΤΕΟ


Ο υποψήφιος δήμαρχος Θηβαίων Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στην πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού του  «Ο πολίτης στο κέντρο»,  στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, κέρδισε τις εντυπώσεις, με την μεγάλη ανταπόκριση των φίλων του συνδυασμού, να παρευρεθούν στην παρουσίαση των  πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.Ο χώρος αποδείχθηκε πολύ μικρός, αφού οι φίλοι του συνδυασμού κατέκλυσαν και κάθε σπιθαμή του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Με  μια εντυπωσιακή συγκέντρωση ξεκίνησε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού "Ο  πολίτης στο κέντρο" υποψηφίων και των βασικών θέσεων.
Σε ένα κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο, που γέμισε και τους εξωτερικούς χώρους της κεντρικής αίθουσας Αλέξανδρος Κοφίνης, ο
υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Παπαβασιλείου δεν έκρυψε τα μεγάλα προβλήματα, ούτε στρογγύλεψε όσα έχουν πληγώσει τους πολίτες του Δήμου Θηβαίων. Αναγνώρισε την αγωνία όλων των δημοτικών συμβουλίων και των δημάρχων που προσπάθησαν και μόχθησαν για το καλό του τόπου.  Όμως  "σε αρκετά πράγματα έχουμε μείνει πίσω" όπως είπε χαρακτηριστικά.
Αυτά είναι το θέμα των Ρομά που θα λυθεί άμεσα, η καθαριότητα, οι μετανάστες, η ορθολογική αποκομιδή των σκουπιδιών, η λειτουργία του πεζόδρομου και του ιστορικού κέντρου της Θήβας σε συνεννόηση από μηδενική βάση με τον εμπορικό σύλλογο και την ομοσπονδία επαγγελματιών -  βιοτεχνών, η ανάπτυξη των δημοτικών κοινοτήτων, των παραλιών και του κάθε χωριού αναγνωρίζοντας την ιδιομορφία τους.
Τέλος αναφέρθηκε στην προτεραιότητα της δημοτικής του παράταξης για την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη, με δράσεις πολιτισμού, βελτίωση των παραμελημένων κοινοχρήστων και αρχαιολογικών χώρων με φωτισμό σε συνεργασία με την ΕΦ.Α . Βοιωτίας και θεματικές προβολές από την πλούσια ιστορία του τόπου μας.
Η παρουσίαση του συνδυασμού είναι ένα αποτέλεσμα πολιτών του Δήμου Θηβαίων καταξιωμένων μέσα από την επαγγελματική τους διαδρομή, αλλά και νέων που έχουν πατήσει στα πόδια τους και έχουν την αγωνία για το αύριο του τόπου που αγαπούν και διαμένουν.
Η παρουσίαση των υποψηφίων έδειξε μια ομάδα καινούργια με νέα πρόσωπα και πίστη να αναλάβει το αύριο του Δήμου Θηβαίων και να τον  οδηγήσει ψηλά, στην ανάπτυξη και την νέα αφετηρία.
Φωτογραφίες ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. Παρακολούθησα μέσω διαδικτύου την ομιλία του.Σαφως πιο άνετος και άμεσος από τον ξύλινο και άνευ ουσίας λόγο του Αναστασίου.Ειπε τουλάχιστον κάτι παραπάνω και πιο εξειδικευμένο για τους γύφτους!Ωστόσο ο λόγος του ακρως ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ με γλυψιμο στους δημάρχους και υπερβολές του τύπου ότι όλοι οι δήμαρχοι θέλησαν το καλό της Θήβας, μόχθησαν και έκλαψαν!!!!Συμμαχίες ψάχνει και το βροντοφωναζει.Μη μιλήσω για τα κάγκελα μια,μείζον θέμα κατά τη γνώμη του,που θα τα κόψει σύριζα!!!Από τους υποψηφίους τωρα δεν ελλειπε ο σκληρός πυρήνας του ΠΑΣΟΚ αλλα πιο ισορροπημενο το ψηφοδέλτιο σε σχέση με του Αναστασίου που το έχει γεμισει με ψωνισμενους υποψηφιους και με άτομα της συντεχνίας του.Συμπερασμα:υποφερτό σχήμα που δε σου δίνει την εντύπωση ότι θα κάνει τη διαφορά,χωρίς ουσιαστικές και σαφεις απαντήσεις σε καίρια ζητηματα. Ερώτημα:Αν αποτύχει στον δεύτερο γύρο τι θα ψηφίσει;Μάλλον προς δεξιά κλίνουν διότι ΠΑΣΟΚ ΝΔ τώρα γίναν κολληταρια,αρκεί να πιάσουν καρέκλα.Καλη επιτυχία,χωρίς ξεπουλήματα και αξιοπρεπή αγωνα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για δείτε προσεχτικά τις φωτό.Στις πρώτες θέσεις στελέχη της ΝΔ και πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ που προσαρτήθηκαν στο άρμα του Μπακογιαννη για να πιάσουν καρεκλιτσα.Και κάτι θείες από τη ΝΔ που πάνε για Βολευτινες βλεπω.Αλισβερισι μεγαλο!Σου δίνω μου δίνεις με στόχο την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάχνει το ΠΑΣΟΚ καρεκλιτσες και καμουφλάρεται να μην το πάρουμε ειδηση!Με γαλάζια σύμπραξη φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ιστορία με τον λαγό την ξερετε; Ποιός είναι ο λαγός θα δείξει. Υπομονή μέχρι την δεύτερη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου ολοι οι δημαρχοι μοχθησαν και εκλαψαν παπαβασιλειου τοτε να σε ψηφισουνε αυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον εκλεψαν ήθελε να πει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκλαψαν που μας έκλεψαν!Και κλάμα οι δημαρχαιοι...λιωσανε από το κλάμα και τη στεναχώρια.

      Διαγραφή
  7. Και άλλη σημαντικη επισήμανση του Παπαβασιλείου:Θα κόψει τα καγκελα συριζα.Μόνος του έγραψε τον λογο αυτό ή του το έγραψαν για να γελάει ο κόσμος;Να βγάλεις και άλλους τέτοιους λογους "κλαίμε" από τα γελια και ας μην κάναμε δήμαρχοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχει σπουδάσει αυτός ρε παιδιά;Καλά μας παρουσίασε τους συμβουλους του και το τι επαγγελονται.Αυτος τι μόρφωση έχει;

      Διαγραφή
  8. Μας συγκλόνισες ρε Παπαβασιλείου με τον λόγο σου!Τυφλά να έχουν οι Πεφωτισμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έγινε και ο υπάλληλακος με την ελάχιστη μόρφωση πολιτικός παράγοντας που θα μας "σώσει"!Και εμείς το χαψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ