Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Δυναμική και με παλμό η συγκέντρωση της "Δημοτικής Συνεργασίας Ευθύνης" στα Βάγια

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Θηβαίων Ηλία Τραμπάκουλου, στα Βάγια.
Σε μια δυναμική και με παλμό συγκέντρωση, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης" αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων αλλά και στο πρόγραμμα του συνδυασμού για τον Δήμο Θηβαίων και ειδικότερα για τα Βάγια.

Συγκεκριμένα ο κ. Τραμπάκουλος μίλησε για τα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες όπως η καθαριότητα, την φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων και των αθλητικών εγκαταστάσεων "που σε πολλές περιπτώσεις θυμίζουν ζούγκλα και σκουπιδότοπους", όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ ανακοίνωσε την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, τόνισε την αναγκαιότητα στελέχωσης με Μέσα και προσωπικό του Δημοτικού καταστήματος όπως υδραυλικού, χειριστών μηχανημάτων και οδηγού ενώ σε ότι αφορά τους αγρότες υπογράμμισε "πως εκτός από την αγροτική οδοποιϊα επιβάλλεται να παρέμβουμε αποτελεσματικά στο πρόβλημα του Βαρυκού που κάθε χειμώνα θυμίζει λίμνη και όχι εκτάσεις έτοιμες να καλλιεργηθούν. Γι' αυτό το σκοπό θα προμηθευτούμε φορητό σύστημα άντλησης υδάτων".

Σε ότι αφορά την ύδρευση ο κ. Τραμπάκουλος δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει σε τακτική βάση έλεγχος της ποιότητας του νερού ενώ είπε πως είναι στα σχέδια του, η σύνδεση του δικτύου των Βαγίων με τον Μόρνο ενώ για την αποχέτευση υπογράμμισε πως είναι η απαραίτητη η αδειοδότηση και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όσους αδιαφόρησαν μέχρι σήμερα για ένα θέμα που αφορά την υγεία των κατοίκων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Για τον πολιτισμό υπογράμμισε πως "τα Βάγια αν και είναι παραμελημένα, μπορούμε να διοργανώσουμε με την στήριξη των τοπικών συλλόγων, του ΔΟΘ και με τον θεσμό των Πινδαρείων πολιτιστικές εκδηλώσεις και να κατασκευάσουμε το μνημείο της Σφίγγας που είναι γνωστή παγκοσμίως".

"Είμαστε εδώ με σοβαρότητα, εμπειρία, θέληση. Όσοι σήμερα ζητούν να τους εμπιστευθείτε ξανά, είναι εκείνοι που έφεραν με την αδιαφορία τους τον Δήμο μας στο...χείλος του γκρεμού. Είναι αυτοί που έχουν την ευθύνη για τον μαρασμό των Βαγίων. Είναι αυτοί που εδώ και εννέα χρόνια δεν έκαναν το παραμικρό. Η δυναμική αυτής της συγκέντρωσης δείχνει πλέον τον δρόμο της αλλαγής. Όλη η ομάδα, αλλά και εγώ προσωπικά ως επικεφαλής του συνδυασμού, σας ευχαριστούμε από καρδιάς και να είστε σίγουροι ότι τίποτα από όσα έχουμε στο πρόγραμμά μας δεν είναι απλά υποσχέσεις. Είναι επιβεβλημένες ανάγκες, που εσείς οι ίδιοι ζητήσατε να πραγματοποιηθούν, έτσι δημιουργήθηκε αυτός ο προοδευτικός συνδυασμός και εσείς και όλοι μαζί θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε τελικά!
Σε εσάς απομένει να μας δώσετε την εντολή και τη νίκη την 1η και 2η Κυριακή.
Την Κυριακή στις κάλπες ΔΑΓΚΩΤΟ «Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης», είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ