Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ομιλία Λαϊκής Συσπείρωσης Αλιάρτου Θεσπιέων-ΒΙΝΤΕΟ

Στις λίγες ώρες που μας χωρίζουνε από τις εκλογές της 26 Μαη καλούμε τους εργαζόμενους , τους αυτοαπασχολούμενους , τους αγρότες της Περιοχής μας να στηρίξουν Λαϊκή Συσπείρωση, να κάνουν τη διαφορά , να δώσουν δύναμη στη δύναμη τους , ρίχνοντας στην κάλπη τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο.
 Στην συγκέντρωση που πραγματοποιηθηκε στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πόλη της Αλιάρτου , ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μπουτσικος τόνισε στην ομιλία του πως ο λαός δεν πρέπει να δώσει με την ψήφο του το «πράσινο φως» για την συνέχιση αυτής της πολιτικής που μας ρημάζει τη ζωή , τόσο στο Δήμο και την Περιφερςια όσο και την Ευρωβουλή .
Παράλληλα υπογράμμισε τις τεράστιες ευθύνες που φέρουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι Ντασιωτης και Αραπιτσας , για τα χαράτσια και τις αυξήσεις των δημοτικών τελών, για τα έργα όπως η αποχέτευση της Αλιάρτου και ο βιολογικός καθαρισμός των Θεσπιέων, για την παραίτηση των χωριών του Δήμου μας κα.



Ασκησαν διοίκηση μαζί , χέρι χέρι και σήμερα τολμούν να παρουσιάζονται ως δήθεν ανεξάρτητοι και ακομμάτιστο, ενώ και πολιτικη ταυτότητα έχουν και όλες τις πολιτικές  της προηγούμενης  αλλα και της τωρινής κυβέρνησης εφάρμοσαν με τις αποφάσεις τους στο Δήμο.
Κάλεσε το λαό του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων να γυρίσουν την πλάτη τους στα κάλπικα διλήμματα περί δήθεν δήμου «προτύπου» όταν στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και τα χωριά , αποδεικνύει την πραγματική αλήθεια.
Κριτήριο ψήφου σε αυτές τις εκλογές πρέπει να είναι η καθημερινότητα μας και η ικανοποίηση των αναγκών μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ