Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Νίκη από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο Γιώργος Ντασιώτης-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

                                           

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ    
O ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.  ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Με μια πολυπληθή συγκέντρωση, που χρόνια έχει να δει η Αλίαρτος, δόθηκε το μήνυμα της νίκης από  την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον υπ. Δήμαρχο ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΣΙΩΤΗ, στους ψηφοφόρους του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων.
Ο κόσμος που κατέκλυσε την  πλατεία, με τη νεολαία να κυριαρχεί, άκουσε από τον Γιώργο Ντασιώτη, τον πλούσιο απολογισμό του έργου του , τις επιτυχίες που σημειώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, τα έργα που έγιναν, τον αγώνα και την προσπάθεια που καταβλήθηκε με αποτέλεσμα ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων να καταταγεί ως 7ος Δήμος σε αποτελεσματικότητα στη χώρα.
Επίσης άκουσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο να επαναλαμβάνει «Δεν υπόσχομαι έργα, σας ανακοινώνω το πρόγραμμα της επόμενης θητείας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Η Δημοτική Αρχή λειτουργεί, σχεδιάζει και υλοποιεί. Η επόμενη μέρα είναι ήδη εδώ».
Ο Γιώργος Ντασιώτης στην ομιλία του, η οποία είχε έντονο το συναισθηματικό στοιχείο, ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τον κόσμο για τη στήριξη, ζήτησε την κατανόηση των δημοτών για τις αδυναμίες και τους κάλεσε να δώσουν τη νίκη με ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ από την πρώτη Κυριακή.
Στο τέλος της ομιλίας του ο Γιώργος Ντασιώτης παρουσίασε τον συνδυασμό της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, τόσο στο Δημοτικό Ψηφοδέλτιο,  και στα τοπικά της Αλιάρτου, του Μαυρομματίου και των Θεσπιών και κάλεσε τον κόσμο να υπερψηφίσει την παράταξή του, διαλέγοντας μεταξύ των καλύτερων.

                                                                                       ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ
                                                                           Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ