Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ηλίας Τραμπάκουλος:Η Θήβα μας έχει ανάγκη από νίκες

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Θηβαίων Ηλία Τραμπάκουλου όπου έγινε και η παρουσίαση και των 51 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού "Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης".

"Η Θήβα μας, έχει ανάγκη από νίκες. Δεν θέλουμε να είμαστε ένα άσχημο χωριό αλλά μια σύγχρονη πόλη, ένας σύγχρονος δήμος. Θέλουμε  τον δήμο μας Πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο. Συμμέτοχο και όχι παθητικό θεατή. Διεκδικητή και όχι ζητιάνο" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τραμπάκουλος και συνέχισε:
"Ξεκινήσαμε ως η ήρεμη δύναμη. Χωρίς φανφάρες, μεγαλοστομίες και την αλαζονεία του σούπερ φαβορί.
Με μεθοδικότητα, υπομονή και ενθουσιασμό συμπληρώσαμε το υπέροχο παζλ του ψηφοδελτίου μας που συνδυάζει πείρα, σοφία, νεανικότητα, ενθουσιασμό, μακρά σταδιοδρομία και συμμετοχή στα κοινά, στα κινήματα, στον εθελοντισμό, στην αλληλεγγύη, στα συνδικάτα, στον πολιτισμό.
Τα τελευταία, πολύτιμα κομμάτια, αυτού του παζλ που έδεσαν τέλεια προστέθηκαν με τη συμπόρευση του επικεφαλής κ. Σταμάτη Χαλβατζή και μελών του συνδυασμού «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» για να κάνουν ακόμα πιο δυνατό και ορμητικό το ποτάμι".

Aμέσως μετά ο κ. Τραμπάκουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού και σε όσα προγραμματίζονται απο την 1η του Σεπτέμβρη, όπως:

-Την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Δήμου και την οργάνωση των υπηρεσιών,

-Την βελτίωση των σχολικών μονάδων και τη δημιουργία νέων,

-Την εκμετάλλευση των σχολείων Μουρικίου Αμπελοχωρίου και Νεοχωρακίου,

-Λειτουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών

-Ίδρυση και λειτουργία Βρεφονηπιακών Τμημάτων,

-Δημιουργία κατασκήνωσης σε μια απο τις παραλίες του Δήμου,

-Ενίσχυση των ΚΑΠΗ,

-Δημιουργία ετήσιου φεστιβάλ αρχαίου δράματος στην πόλη του Οιδίποδα

-Τουριστική προβολή και οργάνωση Θρησκευτικού, Συνεδριακού και αθλητικού τουρισμού με παράλληλη ανάπλαση και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων,

-Επικαιροποίηση μελέτης Σταμούλη για δημιουργία Περιφερειακή αγοράς αγροτικών προϊόντων,

-Δημιουργία Δημοτικών Σφαγείων.
Συνέχεια ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ