Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θήβα για την συναυλία του Ατώνη Ρέμου

Θήβα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή μετάβαση των θεατών στο θέατρο Μοσχοποδίου
 εν όψει της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει ότι με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων προς το Θέατρο Μοσχοποδίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Αντώνη Ρέμου, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019  θα ισχύσουν από ώρα 19:00 και μέχρι το πέρας της συναυλίας, οι ακόλουθες απαγορεύσεις στάθμευσης στις κάτωθι οδούς:
α. Αναπαύσεως, από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Οπλαρχηγού Βόγκλη μέχρι το Δασαρχείο Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας αυτής.
β. Ζωοδόχου Πηγής στο ρεύμα κυκλοφορίας αυτής από το Δασαρχείο Θηβών μέχρι και τη διασταύρωσή της με την οδού Ησιόδου (στο ρεύμα καθόδου)
γ. Στην ανώνυμη οδό από το Δασαρχείο προς το Κοιμητήριο Θηβών στο ρεύμα καθόδου αυτής (στο ρεύμα προς οδό Αναπαύσεως)

Επίσης, απαγορεύεται η κυκλοφορία στην οδό Αναπαύσεως από το ύψος του Δασαρχείου προς το Δημοτικό Θέατρο Μοσχοποδίου Θηβών, από ώρα 21:00 έως το πέρας της συναυλίας, για τη διασφάλιση των πολιτών από ενδεχόμενο κίνδυνο πυρκαγιάς και την απρόσκοπτη διέλευση οχημάτων Έκτακτης Ανάγκης ( ΕΚΑΒ- ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ)

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί με σχετικό δελτίο τύπου του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, για τη  διευκόλυνση μετάβασης των θεατών στο θέατρο Μοσχοποδίου, έχει προβλεφθεί λεωφορείο που θα πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ  τη διαδρομή από το Δασαρχείο μέχρι το Θέατρο μέχρι την έναρξη της συναυλίας καθώς και μετά το πέρας για την επιστροφή των θεατών στο Δασαρχείο.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχουν προληπτικά, ιδιωτικό ασθενοφόρο με γιατρό και στον ευρύτερο χώρο πέριξ του θεάτρου δύο (2) πυροσβεστικά οχήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ