Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

54χρονος στη Λιβαδειά γύριζε στα σούπερ μάρκετ και έκλεβε ποτά

Συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός στη Λιβαδειά,
κατηγορούμενος για κλοπές από υποκαταστήματα αλυσίδας super market

Από τους αστυνομικούς αναζητείται ένας ακόμα συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, συνελήφθη προχθές (21-09-2019) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, ένας 54χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος μαζί με έναν ακόμα συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται, για κλοπές κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι δύο άνδρες, προχθές το μεσημέρι, αφαίρεσαν από υποκατάστημα super market της περιοχής, (7) φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στο σημείο έναν σάκο που περιείχε τα αφαιρεθέντα προϊόντα.

Στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 54χρονος, ενώ από την έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα, οι κατηγορούμενοι είχαν εισέλθει διαδοχικά σε άλλα δύο (2) υποκαταστήματα της ίδιας επιχείρησης, αφαιρώντας (11) ακόμα φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ