Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

«Αβίαστη» υπογραφή για την μελέτη υδροδότησης των Βαγίων

 «Αβίαστη» υπογραφή για την μελέτη υδροδότησης των Βαγίων.

Ένα μακροχρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης των Βαγίων, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά με την υπογραφή της σύμβασης «Μελέτης για την υδροδότηση της Δ.Ε. Βαγίων απο τον αγωγό του Μόρνου».

Η διεκδίκηση ετών των κατοίκων και των παλαιοτέρων κοινοταρχών και Δημάρχων Βαγίων, επιτέλους υλοποιήθηκε απο την απερχόμενη Δημοτική αρχή η οποία κατανοώντας το μέγεθος του προβλήματος προσπάθησε για την σημερινή λύση.
Με αποφάσεις συλλογικών οργάνων ( τοπικό συμβούλιο -Δημοτικό συμβούλιο) και την ένταξη στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, ο πρώην Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου υλοποιώντας τις αποφάσεις στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, με συχνές επαφές και παραστάσεις του με την ΕΥΔΑΠ και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες πέτυχε την σύμφωνη γνώμη.

Το έργο δημοπρατήθηκε προ των εκλογών και η υπογραφή της σύμβασης έγινε πρόσφατα απο τον νέο Δήμαρχο διότι στο μεσοδιάστημα παράδοσης- παραλαβής δεν ήταν δυνατό να γίνει βάση νόμου.
Είναι δε φανερό απο τον απολογισμό που έδωσε ο πρώην Δημάρχος Σπύρος Νικολάου, προς ενημέρωση στους δημοτικούς συμβούλους και στους επικεφαλείς όλων των παρατάξεων του Δημοτικού συμβουλίου (πρώην και νυν), για το Δημοτικό έργο της θητείας του 2011-2019 ότι θα ακολουθήσουν και άλλες «ΑΒΙΑΣΤΕΣ» υπογραφές συμβάσεων, πολλαπλάσιες των εκατομμυρίων έργων που αναρτήθηκαν μετά την συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων Γ. Αναστασίου με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κα. Παπαθωμά Φανή.

Περιμένουμε άμεσες ενέργειες για την υλοποίηση του όλου έργου- έργων.

Γρηγόρης Παπαβασιλείου
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Δήμου Θηβαίων.
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

1 σχόλιο:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ