Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΝΕΦΕΛΗ»


Συνάντηση είχε η Δήμαρχος Ορχομενού  κ. Βούλα Καράλη  με τον Διοικητικό Συμβούλιο  του Συλλόγου  Γυναικών Ορχομενού «ΝΕΦΕΛΗ»,  στο Δημαρχείο την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.
Παρούσα στην συνάντηση ήταν και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα υγείας και παιδείας,  κ. Κωνσταντίνα Καράλη . Από το Δ.Σ. του Συλλόγου παραβρέθηκαν η Πρόεδρος κ. Ιωάννα Παναγιωτίδη, και τα μέλη  κ. Βάσω Δολαπτσή, κ. Κατερίνα Ραμαντάνη και η κ. Μαρία Δεληχατζή.
Στη συζήτηση αντάλλαξαν  απόψεις σε θέματα συνεργασίας, για συνδιοργάνωση  εκδηλώσεων και δράσεων  και για θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο .  Η Δήμαρχος ευχαρίστησε  τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου  για τα  δώρα που της προσέφεραν,  σ΄αυτήν την πρώτη συνάντηση,   επ΄ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της. Υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός στο έργο του Συλλόγου  και δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχουν τακτικές επαφές στα πλαίσια της προσπάθειας του Δήμου , να συνεργάζεται και να διατηρεί ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με εκπροσώπους φορέων και κοινωνικών ομάδων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ