Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας Ν.Τρικαλίτη

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας κ. Νικόλαο Τρικαλίτη

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Τρικαλίτης, ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς Υπαστυνόμος Α’ κ. Κωνσταντίνος Σύρος, ο Διοικητής Ασφάλειας Λιβαδειάς, Αστυνόμος Α’ κ. Γεώργιος Νικολόπουλος και ο Διοικητής Τροχαίας Λιβαδειάς, Υπαστυνόμος Α’ κ. Νικόλαος Μαλέρδος σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Λεβαδέων την προηγούμενη Δευτέρα με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Κανέλλο.
Στη συνάντηση παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Μητάς και οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων Αθανάσιος Καλογρηάς, Ιωάννης Δήμου, Ιωάννα Νταντούμη, Ιωάννης Αποστόλου, Μάριος Σάκκος, Μιχάλης Σαγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Γεώργιος Ζιώγας.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την ασφαλή και ελεύθερη διακίνηση των πολιτών στους δρόμους της πόλης, η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, καθώς και η αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων. Επίσης, συζήτησαν θέματα γενικότερης ευταξίας στην πόλη, όσον αφορά στη κατάληψη κοινοχρήστων δημοτικών χώρων από τραπεζοκαθίσματα και την παράνομη κατάληψη οδοστρώματος, η λήψη μέτρων για την εύρυθμη λειτουργία της εμποροπανήγυρης, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα ξεκινήσουν κοινές δράσεις για την ενημέρωση κυρίως των παιδιών για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενημέρωσης για θέματα κατά των ναρκωτικών και για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Τόσο ο Δήμαρχος Λεβαδέων όσο και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχιστεί η αγαστή και γόνιμη συνεργασία μεταξύ των δύο Υπηρεσιών για την διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών και της ευταξίας στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ