Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Στην τελική ευθεία τρία μεγάλα έργα στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ !!!!

Στην τελική ευθεία μπήκαν απο σήμερα τρια μεγάλα έργα που επιλύουν σημαντικά προβλήματα στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων, καθώς υπογράφηκαν οι συμβάσεις με τον εκπρόσωπο του Ταμείου Παρακαταθηκών και δανείων, ( Διευθυντή της ΔΟΥ Λιβαδειάς κο Κεραμύδα Σπύρο ) ,που εξασφαλίζουν τις χρηματοδοτήσεις.

Τα έργα αυτά είναι τα εξής:

● ΒΕΛΤΙΩΣΗ των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων : 1.035.594,41€. Περιλαμβάνει πέντε(5) νέες δεξαμενές,τέσσερα(4) χιλιόμετρα αγωγό και Δύο (2) νέες γεωτρήσεις.Το έργο αυτό αφορά τα οκτώ από τις δέκα κοινότητες του Δήμου μας.

● ΒΕΛΤΙΩΣΗ πρόσβασης οδού γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων : 864.361,05€.
Περιλαμβάνει δύο (2) γέφυρες στην Κωπαΐδα ( Κεντρική διώρυγα και έξοδο Πέτρας) , καθώς και Οκτακόσια (800) μέτρα κατεστραμμένο οδόστρωμα ( μετά τη γέφυρα του Κηφισού).

● ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ έργα εντός οικισμού Αλιάρτου : 3.092.800,00€. Περιλαμβάνει δίκτυο στον ανατολικό τομέα της Αλιάρτου.

4 σχόλια:

  1. Για το δρόμο προς στροβικι και προς Ορχομενό που έχει κλείσει από τα δέντρα,λες κι είναι ζούγκλα,θα γίνει τίποτα;Ή θα περιμένουμε μέχρι να σκοτωθεί κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχάσετε ότι κάθε που βρέχει λίγο έχουμε και την Ντασιώτηδα λίμνη πίσω από το Δημαρχείο ....κόσμημα για την περιοχή, σε λίγο θα έχει και προστατευόμενα είδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπογραφή πρώτου μνημονίου του Δήμου επαιτε και συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ