Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς το Τμήμα Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Αλίαρτο


Παραλάβαμε σήμερα την πλήρη μελέτη από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο του παλιού εκκοκκιστηρίου Αλιάρτου στο οποίο θα εγκατασταθούν οι δραστηριότητες του εν λόγω Πανεπιστημίου.
Η παράδοση έγινε από τον Αντιπρύτανη κ.  Ζωγραφάκη Σταύρο  και την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου κ. Αριστοπούλου Μαντώ, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φανής Παπαθωμά, παρουσία του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων, κ. Ντασιώτη  Γεωργίου και  υπηρεσιακών παραγόντων των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Βοιωτίας.
«Είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο  που αφορά ολόκληρο το Νομό Βοιωτίας και αποτελεί το προσωπικό μου στοίχημα, όπως και του Δημάρχου, η ολοκλήρωσή του για την ανάδειξη όλης της ευρύτερης περιοχής», τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.
Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης , δήλωσε  : «Μια μεγάλη μέρα για τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων αλλά και της ευρύτερης περιοχής η σημερινή. Ένας ακόμη κοινός στόχος με την Περιφέρεια, βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο με έδρα την Αλίαρτο είναι το πείραμα που αποδεικνύει πως ο α΄ και β΄ βαθμός Αυτοδιοίκησης  μαζί μπορούν να καταφέρουν πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ