Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Εκτακτο δελτίο με καταιγίδες και χαλάζι - Ποιες περιοχές θα πληγούν

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Τρίτης σύμφωνα το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.

Την Τρίτη, αναμένεται να πληγούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και από το βράδυ η δυτική, η νότια Πελοπόννησος και τη νύχτα η δυτική Μακεδονία. Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα πλήξουν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος, Ωστόσο, αναμένεται εξασθένηση από το απόγευμα.

Από το πρωί της Τετάρτης και μέχρι το μεσημέρι η κακοκαιρία θα σαρώσει την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και συγκεκριμένα την Αττική, την Εύβοια και πιθανώς πρόσκαιρα τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Επίσης μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» σε δυτική Κρήτη, σταδιακά στις Κυκλάδες, στην ανατολική Μακεδονία και την υπόλοιπη Κρήτη.

Αργά το βράδυ θα επεκταθούν σε Θράκη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ