Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Το Σαββατοκύριακο η γιορτή έναρξης χειμερινής περιόδου στην Αράχωβα


6η ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΑΡΑΧΩΒΑ 2019

Καλωσορίζουμε τον χειμώνα – προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα!

Το άλλο Σαββατοκύριακο (22-24 Νοεμβρίου 2019) η Αράχωβα γιορτάζει την έλευση του χειμώνα!

Την Παρασκευή 22/11 – Πλατεία Παπαϊωάννου:

Στις 19:00, στα καφενεία δίπλα στα σκαλιά του Άη-Γιώργη θα μυρίσει Χριστούγεννα!
Φωταγώγηση δέντρου, γλυκά από τον Σύλλογο Γυναικών Αράχωβας, ζεστή σοκολάτα για τους μικρούς, οινόμελο και τσίπουρο για τους μεγάλους, με μουσική υπόκρουση από τη Φιλαρμονική του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αράχωβας.

Το Σάββατο 23/11 – Πλατεία Λάκκας:

Στις 20:00 "ποδαρικό" θα κάνουν τα παιδιά του Δημοτικού, που θα συμμετέχουν στο νυχτερινό αγώνα δρόμου 1χλμ Arachova Night Run 1K - Kids, που διοργανώνει για 2η χρονιά ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Αράχωβας. Εκκίνηση και τερματισμός στην πλατεία Λάκκας.
Εκεί, θα τους υποδεχθούν η Βάσω Λούκα (παραγωγός του Love Radio 97,5) και οι εκρηκτικοί Θεσσαλονικείς Koza Mostra  που με τις μουσικές τους θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία σε καλοκαιρινά για την εποχή επίπεδα!

Την Κυριακή 24/11 – Πλατεία Λάκκας:

SKI4ALL στη κεντρική πλατεία! Από τις 11:00 μέχρι τις 15:00, οι μικροί φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σκι με τη βοήθεια των έμπειρων εκπαιδευτών σκι της σχολής Snowport και της ειδικής τεχνητής πίστας με πιστοποιημένο τάπητα που προσομοιάζει το χιόνι.

Στη "δέηση" για χιόνια και χαρές θα συμβάλλουν όπως πάντα οι Σύλλογοι και τα καταστήματα της Αράχωβας, πολλοί εθελοντές, ο δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, και τα μέλη της Δημοτικής Ενότητας Αράχωβας.

Σάς περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ