Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με το Δ.Σ. του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) Παραρτήματος νομού Βοιωτίας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις δράσεις του Συμβουλίου που αποσκοπούν πρωταρχικά στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών κατά των ναρκωτικών.
 Στο πλαίσιο αυτό ενημέρωσαν το Δήμαρχο και ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου Λεβαδέων για τη διοργάνωση μίας πολιτιστικής εκδήλωσης ερασιτεχνικής δημιουργίας σκίτσου, κόμικς, ταινίας μικρού μήκους, συγγραφής διηγήματος, ποιημάτων και λήψης φωτογραφιών που θα κινούνται στον άξονα για την πρόληψη και την ενίσχυση της αποτροπής από τη χρήση των ναρκωτικών.
Επίσης, ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου για την ενίσχυση του συμβουλευτικού σταθμού του ΚΕΘΕΑ που στεγάζεται σε κτήριο στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής με εξειδικευμένο προσωπικό.
 Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του ΕΣΥΝ για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην κατεύθυνση της ενημέρωσης για την πρόληψη της τοξικοεξάρτησης και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα αρωγός στην προσπάθεια τους αυτή.
Επίσης, συμφώνησαν να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν ημερίδες, αλλά και καλλιτεχνικές δράσεις που θα συμβάλλουν στην ενημέρωση των γονέων και των παιδιών σχετικά με την πρόληψη, αλλά και θα προσφέρουν οδηγίες για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ