Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Στο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς , στα πλαίσια των αρχών του και του στόχου του για τη συγκρότηση ενός αγωνιστικού – ταξικού μπλοκ μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, από σωματεία, συνδικαλιστές, συνδικαλιστικές κινήσεις και παρατάξεις, που θα παρεμβαίνει μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά θα έχει και αυτοτελείς δράσεις και πρωτοβουλίες ,  στέκεται αλληλέγγυος στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ και του αγώνα τους από την πρώτη στιγμή.
Στα πλαίσια αυτά καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν το Σάββατο 25 Γενάρη 2020 στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα. Για το σκοπό αυτό θα αναχωρήσει το πρωί του Σάββατου και ώρα 8:30 το πρωί λεωφορείο από τη Λιβαδειά ( πλατεία Ζάππειου ). Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στα τηλέφωνα : 2261028344 ( εργατικό κέντρο ) και 2261350833 ( σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ ).
Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ , όχι μόνο για να υπερασπιστούμε και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα τους, αλλά επιπλέον για να δώσουμε το μήνυμα της ενότητας και του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων ολόκληρης της εργατικής τάξης.

Για το Δ.Σ.


           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                     ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                    ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

1 σχόλιο:

  1. Κάντε συλλαλητήρια για επιχείρηση που για να πληρώσει τους εργαζόμενους, παίρνει λεφτά από τον κράτος.δεν θα μείνω στο γεγονός ότι παίρνουν 5000 ευρώ, η επιχείρηση άλλωστε μπορεί να πληρώσει όσο θέλει τους εργαζόμενους...όχι όμως επειδή έχει πλάτη το Κρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ