Εργασίες καθαριότητας, πρασίνου, συντηρήσεων και απολυμάνσεων στη συνοικία κάτω Τάχι Θηβών.Συνεχίζουμε υπεύθυνα για μία πόλη καθαρή, όμορφη και φωτεινή.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται τμηματικά και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.
Συνέχεια Εδώ
Εργασίες καθαριότητας, πρασίνου, συντηρήσεων και απολυμάνσεων στη συνοικία κάτω Τάχι Θηβών.
Συνέχεια Εδώ
Αααααα μου φαινεται εσεις εχετε παρει σοβαρα το εργο σας.Τι θα πει τωρα ο Κυριος 7% για να δουμε....κατι θα βρει δεν μπορει.Μα καλα κ εσεις δεν γινεται να καθαρισετε την πολη μονομιας?Πρεπει να το κανετε τμηματικα?Αν θελετε βοηθεια εχω να προτεινω κατι κομμουνια μανουλες στην καθαριοτητα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι δεξιοί μάλλον είναι μανούλες στη βρωμιά
ΔιαγραφήΟύτε καν τμηματικά δεν καθαρίζουν, πάλι τα βλέπεις όπως σε βολεύει, αποσπάσματα καθαρίζουν και όταν έρθουν πάλι εκλογές θα ξανακαθαρισουν, γνωστά τα κολπάκια τους, πιάνουν στους βλακες
ΔιαγραφήΑποσπασματικα
ΔιαγραφήΌπου βλέπεις πολλή φανφαρα, φωτογραφιουλα και μόστρα, δουλειά δε γίνεται. Συνήθως όσοι εργάζονται σιωπηρά κάνουν σοβαρό έργο,οι ασοβαροι κοροϊδεύουν τον κόσμο και τραβάνε φωτογραφιουλες. Η δημαρχαρα αυτή τη στιγμή ασχολείται με τη βιτρινουλα της πόλης. Για σοβαρά ζητήματα που αφορούν τη ζωή των πολιτών (εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών), κέντρο προσφύγων το έχει βουλώσει.Ειδαμε τόσα χρόνια πως κατέστρεψαν την πόλη οι δεξιοί δήμαρχοι και ο σημερινός που είναι η ουρά του προηγούμενου. Η κατάντια της πόλης δείχνει το '' τιτανιο'' έργο τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚεντρο λαθρομεταναστων ειναι...οσο για την καυση σκουπιδιων μην φοβασαι δεν θα σε καψουμε...ακομα τουλαχιστον!
ΔιαγραφήΕσύ ως ειδήμων επί των σκουπιδιών μιλάς. Υποκλινομαστε στη γνώμη σου έχει τεράστια '' βαρυτητα''
ΔιαγραφήΣυγκινήθηκα από τη σοβαρότητα του έργου σας! Εδώ το κέντρο της Θήβας και δε μπορείτε να καθαρίσετε βρε κακομοίρη δες και πάτε να μας πείσετε ότι κάνετε σοβαρό έργο;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιπε κ ελαλησε το 7%..
ΔιαγραφήΔείτε προσεχτικά τη φώτο. Πιο πολλοί οι παρατρεχαμενοι που τρέχουνε να φωτογραφηθουν από τους εργαζόμενους! Αυτό θα πει σοβαρότητα! Τρέχουν να φωτογραφηθουν και έργο μηδέν. Αλήθεια αύριο που έχει φωτογράφηση ο δήμαρχος Θήβας και οι παρατρεχαμενοι; Κουραστικό και αγχωτικό το να βγάζεις κάθε μέρα φωτογραφιουλες για να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις ότι δήθεν κάτι κάνεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆξιοι κριτές όλοι σας, εύγε!!!¨οταν δεν γίνεται τίποτα κατακρίνοουμε!¨οταν γίνεται πάλι κατακρίνουμε βλακωδώς!Δεν έχετε καμία άλλη δουλειά να κάνετεν τελικά;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχουμε περισσότερη δουλειά από το να κάνουμε φωτογραφίσεις κάθε μερα με παρατρεχανενους
ΔιαγραφήΞύπνησαν σχεδόν μετά από ένα χρόνο και θα τους έχουμε υποχρέωση; Με τα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε και αυτά που κάνουν είναι ελάχιστα.
ΔιαγραφήΝαι,ναι εσυ ειδικα τρεχεις κ δεν φτανεις απο τις δουλειες.Αφου απορω πως προλαβαινεις να κανεις τον επιστατη,να τρεχεις απο εδω κ απο εκει να βλεπεις που καθαρισαν κ που οχι
ΔιαγραφήΚαλά κάνω, έτσι κάνει ο σωστός πολίτης! Τους πιέζει να γίνουν καλύτεροι,δε γλείφει και χτυπά πλάτες για να κολακεύσει τους μετριους, απαιτεί το καλύτερο. Αλλά τώρα το να γλείφεις και να κάνεις ότι δε βλέπεις τα στραβά είναι θέμα ραγιαδισμου
ΔιαγραφήΝαι μονο που εσυ εχεις γινει αφορητα πιεστικος,σε βαθμο αηδιας!Τους μετριους?Εσυ τους εχεις βγαλει ολους αχρηστους,μονο κακο βλεπεις γυρω σου.Αντιθετα αν ηταν κανενας δικος σου πανω θα ηταν ολα τελεια ε?Αλλα ετσι ειναι οταν ξερεις οτι δεν θα βρεθεις ποτε στην θεση καποιου(κ πως να βρεθεις με 7%) η γλωσσα σου παει ροδανι...
ΔιαγραφήΝαι μην κοιτας που το κομμα σου κ η ιδεολογια σου δεν ειχε ραγιαδες..Ειχε κ μαλιστα τους διασημοτερους!
ΔιαγραφήΤην βλεπω,την βλεπω...καρε-καρε!Για περνα μια βολτα απο εκει επιστατη να δεις τι εχουν κανει γιατι οντως μου φαινονται λιγο περιεργα τα πραγματα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΚΑΛΗ ΧΑΒΙΑΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΑΡΗ..!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΆρχισες και τα γηπεδικα ως οπαδός αγέλης
ΔιαγραφήΠου έχουν φωτογράφιση σήμερα; Την πλατεία και αυτη μισή την καθαρίστε από το άγαλμα του Επαμεινωνδα μέχρι τη λαδόκολλα. Παρακάτω, χορτα και βρωμια. Οι κάδοι των σκουπιδιών μπροστά από το ανάκτορο του Καδμου, στέκουν μια χαρά και μιλάτε για έργο;Τσαπατσουλιες και φωτογραφίες
ΑπάντησηΔιαγραφή