Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Τετέλεσται…!!! Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-2

 Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στη Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός έχασε 1-2 από τον Ιωνικό και τον έστειλε από τώρα στη Super League αφού η ομάδα της Νίκαιας αποσπάστηκε 8 βαθμούς και είναι και με τα δυο πόδια στα μεγάλα “σαλόνια” εκτός κι αν γίνουν θαύματα στα play off.

Παράλληλα η ήττα αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία για τον Λεβαδειακό αφού φαίνεται να χάνει και τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο (υπερτερεί σε ισοβαθμία η Ξάνθη) και πάει στα play off με μειονέκτημα έδρας απέναντι και στην Ξάνθη και τον Ιωνικό. Οπότε…

Το κύριο χαρακτηριστικό της συνάντησης είναι το… ματ που έκανε ο Σπανός στον Σανίνο με τις δυο αλλαγές που πέτυχαν τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων κάνοντας έτσι την ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Αυτά….

Φάσεις & Γκολ

8* Γκολ για τον Λεβαδειακό. Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Πολέτο. Από τα δεξιά κινήθηκε παράλληλα προς τον άξονα, μόλις έφτασε στο ημικύκλιο της περιοχής έπιασε το σουτ με το αριστερό. Ιδανικό σουτ, στην δεξιά γωνία του Γκίνη ο οποίος έπεσε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην μπάλα (1-0)

13* Ο Ρόλε εκτέλεσε με γέμισμα φάουλ που είχε κερδίσει ο Ιωνικός, αρκετά μέτρα από την περιοχή και προς τα δεξιά. Στην καρδιά της άμυνας ο Μουμίν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μένκα.

21* Εκτελέστηκε γρήγορα φάουλ, έγινε η πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στον Πλατέλλα ο οποίος ήταν λίγο έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό σοτ, ο Μένκα σε ετοιμότητα απέκρουσε εντυπωσιακά!

39* Ο Γκοτσούλιας αρκετά μέτρα από την περιοχή και αριστερά έπιασε το δυνατό σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και από σώμα αμυντικού, ο Μένκα σε ετοιμότητα και πάλι, έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε!

41* Ο Κονέ από τα 40 μέτρα έπιασε το δυνατό σουτ, η μπάλα πάνω από το τέρμα του Γκίνη ο οποίος δεν ανησύχησε.

46* Ο Μαρίνος από πλάγια αριστερά έπιασε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκίνη.

53* Ο Νίλι έκανε εκπληκτική κίνηση από τον άξονα και δεξιά, μπήκε στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή έκανε την πάσα αριστερά στον Μπιανκόνι, αυτός με το τέρμα “πιάτο” και στο τετ-α-τετ με τον Γκίνη έκανε το σουτ, η μπάλα πάνω στο σώμα του Γκίνη και απομακρύνθηκε. Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους!

58* Γκολ για τον Ιωνικό. Ο Ματσούκας, στην πρώτη, ουσιαστικά, επαφή του με την μπάλα που την πήρε από τον Ρόλε και από πάρα πολύ δύσκολη θέση, έπιασε το σουτ και την έστειλε στην γωνία του Μένκα και 1-1.

63* Εγινε η σέντρα από αριστερά, μέσα στην περιοχή ο Κάστρο, γύρισε, από δύσκολη θέση αριστερά, βρέθηκε στο τετ-α-τετ με τον Μένκα, έκανε το σουτ, ο Μένκα άπλωσε το κορμί του και έσωσε την ομάδα του!

67* Πολύ καλή συνεργασία Μπιανκόνι, Παναγιώτου και Πολέτο, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε και τη σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε ύψος, αλλά πέρασε παράλληλα με το τέρμα καθώς δεν βρέθηκε κάποιος παίχτης κοντά.

81* Γκολ για τον Ιωνικό. Κόρνερ που εκτέλεσε ο Ματσούκας από αριστερά, ο Μάναλης, παίχτης ο οποίος πέρασε πριν από λίγο στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και 1-2!

Διαιτητής: ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

Βοηθός: Α’: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Βοηθός: Β’: ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)

Αναπληρωματικός διαιτητής: ΚΑΤΟΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΣΑΜΟΥ )

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μένκα, Μύγας, Καραχάλιος, Λιάγκας, Πολέτο (82* Ενομό), Μεχία, Νίλι, Κονέ (68* Κωστή), Παναγιώτου, Μπιανκόνι (82* Μυτίδης), Μαρίνος (61* Νίκας).

Ιωνικός (Σπανός): Γκίνης, Γκοτσούλιας (57* Νιάσε), Ρόλε (90* Πογοσιάν), Κύργιας, Μουμίν, Κάστρο (71* Μάναλης), Πλατέλλας, Παπαγεωργίου, Κοτσώνης, Φαζός (57* Ματσούκας), Ομάρ.



e-scorpios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ